1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “SENİ ÖLDÜRECEĞİM”
“SENİ ÖLDÜRECEĞİM”

“SENİ ÖLDÜRECEĞİM”

“Sen kimsin” diyerek saldırıya geçtikleri Lefkoşa’da yaşanan olayda;

A+A-

DP-UG MYK üyesi ve tanınmış işadamlarından Hasan Tosunoğlu'nu darp edenler üç gün daha tutuklu kalacak

Lefkoşa Dereboyu’nda bir restoranda toplantı yapan DP-UG'li MYK üyeleri saldırın, MYK üyesi ve tanınmış işadamlarından Hasan Tosunoğlu'nun sağ omzunun çıkmasına neden olan zanlılar Salih Altınsoy, Deniz Gürgör hakkındaki polis soruşturması devam ediyor.Polis nezaretinde üç gün tutulan zanlılar ek süre talebi ile yeniden mahkemeye çıkarıldı.

ALKOL TESİRİ ALTINDA KAVGA

Lefkoşa Kaza Mahkemesi’nde gerçekleştirilen duruşmada, 10 Nisan gece saat 23.00 sıralarında Lefkoşa’da bir restoranda yemekli toplantı yapan DP-UG'li MYK üyelerinin yanına giden iki zanlının Hasan Tosunoğlu ile görüşmek istediklerini söylediği açıklandı. Polis, görüşme talebi üzerine Tosunoğlu’nun toplantı yaptıklarını, daha sonra görüşebileceklerini söylediğini ancak alkol tesiri altında olan zanlıların bu cevap karşısında, “Sen kimsin” diyerek saldırıya geçtiklerini açıkladı.Polis, zanlıların saldırı esnasında da “Seni öldüreceğim” diyerek şiddet tehdidinde bulunduklarını belirterek, çıkan olaylarda Tosunoğlu’nun sağ omuzunun çıktığını ve Lefkoşa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldığını belirtti.

ÜÇ GÜN DAHA İÇERDELER

Olaydan sonra gözaltına alınan zanlıların mahkeme emri ile üç gündür tutuklu bulunduklarını kaydeden polis, soruşturmanın devam ettiğini belirterek 4 gün daha talep etti. Mahkeme, aktarılan olguları değerlendirerek zanlıların tutukluluk süresini sadece 3 gün uzattı.

 

Star Kıbrıs

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.