1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SENNAROĞLU, BELEDİYENİN 5 MİLYOIN TL BORCA SOKULDUĞUIN İDDİA ETTİ
SENNAROĞLU, BELEDİYENİN 5 MİLYOIN TL BORCA SOKULDUĞUIN İDDİA ETTİ

SENNAROĞLU, BELEDİYENİN 5 MİLYOIN TL BORCA SOKULDUĞUIN İDDİA ETTİ

CTP-BG Büyükkonuk Belediye Başkan Adayı Ahmet Sennaroğlu, mevcut Belediye Başkanı Sezai Sezen’i eleştirdi.

A+A-

CTP-BG Büyükkonuk Belediye Başkan Adayı Ahmet Sennaroğlu, mevcut Belediye Başkanı Sezai Sezen’i eleştirdi.

Ahmet Sennaroğlu 8 yıl önce belediyeyi 27 bin  TL ile devralan Sezai Sezen’in belediyeyi 5 milyon TL borcu olan bir konuma getirdiğini iddia etti.

CTP-BG’den yapılan açıklamaya göre Ahmet Sennaroğlu,  mevcut belediye başkanı hizmet verme noktasında 8 yıldır başarılı olamadığı için  Büyükkonuk’u ileriye taşımak için göreve talip olduğunu  belirtti.

Belediye çalışanlarının maaşlarının hala ödenmediğini ileri süren Sennaroğlu, belediyenin diktatörlükle yönetildiğini iddia etti.

Göreve gelmesi halinde adil ve şeffaf bir yönetim göstereceğini kaydeden Sennaroğlu,  Belediye Meclisi kararlarının halktan saklanmayacağını belirtti.

Belediyenin borçlarını yapılandırarak işe başlayacaklarını anlatan Sennaroğlu, köyün eko turizm karakterinin korunup geliştirilmesi gerektiğini kaydetti.

Büyük kaynaklar gerektirmeyen birçok hizmetin halka sunulabileceğinin  altını çizen Sennaroğlu,  gezici sağlık biriminin bir istihdamla gerçekleştirilebileceğini, engelli ve sosyal yardım alan vatandaşlardan  vergi ve su parası almayacaklarını  kaydetti.

Bölgeye bir sağlık merkezi kazandırmak istediklerini anlatan Sennaroğlu, AB finansmanlarından da yararlanarak eko köylerde gerekli yolların yapımı için  proje hazırladıklarını anlattı.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.