1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SERBEST ÇALIŞANLAR HEKİMLER : TALEP GELİRSE GÖREVE HAZIRIZ
SERBEST ÇALIŞANLAR HEKİMLER : TALEP GELİRSE GÖREVE HAZIRIZ

SERBEST ÇALIŞANLAR HEKİMLER : TALEP GELİRSE GÖREVE HAZIRIZ

Serbest Çalışanlar Hekimler : Talep gelirse göreve hazırız

A+A-

Serbest Çalışan Hekimler Birliği de, Tıp İş’in yarınki eylemini değerlendirdi.

Birlik Başkanı Remzi Gardiyanoğlu, Sağlık Bakanlığı’ndan talep gelmesi halinde sağlık için göreve hazır olduklarını açıkladı.

Kıbrıs Türk Serbest Çalışan Hekimler Birliği Yönetim Kurulu adına açıklama yapan Gardiyanoğlu, sağlıkta kaosa oynayanlar bulunduğu iddiasında bulunup kaosa oynayanlara cevap vermek istediklerini belirtti.

Gardiyanoğlu, “Sağlık Bakanlığı’ndan talep gelmesi halinde üyelerimiz ve üniversite hastanelerimiz ile toplum sağlığı için göreve hazırız’’ dedi.

Remzi Gardiyanoğlu, “kamu hekimlerinin özlük hakları ve çalışma koşullarının düzeltilmesi gerekliliğini her fırsatta dile getirmemize, bu uğurda her türlü desteğe hazır olduğumuzu açıklamamıza rağmen, kamu hekimlerini temsil eden sendika, ikinci iş konusunu her daim aynı kefeye koymuş ve vazgeçilmez bir hak olarak kamuoyu karşısında algı oyunları sergilemiştir” görüşünü savundu.

Gardiyanoğlu, Tıp-İş’in açıkladığı grev kararının merkezinde de kaybetmeyi göze alamadıkları ikinci iş rantını kaybetmeme kaygısı yattığını belirterek göreve hazır oldukları mesajı verdi.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.