1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SERDAR DENKTAŞ: “O’NU HEPİMİZ ÇOK ÖZLÜYORUZ”
SERDAR DENKTAŞ: “O’NU HEPİMİZ ÇOK ÖZLÜYORUZ”

SERDAR DENKTAŞ: “O’NU HEPİMİZ ÇOK ÖZLÜYORUZ”

Üç yıl önce geçirdiği ani rahatsızlık sonucu yaşamını yitiren Kurucu Rauf R. Denktaş’ın damadı, Çetinkaya Spor Kulübü eski Başkanı Urcan Vangöl, bugün kabri başında düzenlenen törenle anıldı.

A+A-

Üç yıl önce geçirdiği ani rahatsızlık sonucu yaşamını yitiren Kurucu Rauf R. Denktaş’ın damadı, Çetinkaya Spor Kulübü eski Başkanı Urcan Vangöl, bugün kabri başında düzenlenen törenle anıldı.

Demokrat Parti Ulusal Güçler’den  (DP-BG) yapılan açıklamaya göre, Urcan Vangöl için ilk tören Lefkoşa Mezarlığı’ndaki kabri başında saat 11.30’da yapıldı.

Törene, DP-UG Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanı Serdar Denktaş, KKTC Futbol Kulüpleri Birliği Başkanı Yurdaer Garip, Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği Başkanı Ogün Gençkaçmaz, Urcan Vangöl’ün babası Mustafa Vangöl, eşi Ender Denktaş Vangöl, çocukları, Çetinkaya Türk Spor Kulübü eski Başkanları, bazı sporcular, spor yazarları, yöneticiler,  spor camiası, ailesi ve sevenleri katıldı.

SERDAR DENKTAŞ: “O’NU HEPİMİZ ÇOK ÖZLÜYORUZ”

Anma töreninde konuşan DP-UG Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanı Serdar Denktaş, kısacık yaşamına birçok başarılar sığdıran, ülkenin ve spor camiasının sevilen insanı Urcan Vangöl’ün sadece ölüm yıldönümünde değil, her gün anılmaya değer bir kişiliğe sahip olduğunu hatırlattı.

Denktaş, “Urcan, hepimizin özlediği, ne istediğini bilen, istediği noktaya doğru adam gibi yürümeyi de başarmış, tertemiz bir yüreğe sahip olan birçoğumuzun arkadaşı, kardeşi ve dostuydu. O’nu hepimiz çok özlüyoruz” dedi.

Urcan Vangöl’e özlem duymanın, hatırlamanın ve anmanın yanı sıra, O’nun varlığıyla hala daha yaşayanların olduğuna dikkat çeken Serdar Denktaş, Urcan Vangöl’ün boşluğunun doldurulamayacağını söyledi.

Urcan Vangöl’ün eşine, çocuklarına ve kısacası ailesine sahip çıkan bir isim olduğunu vurgulayan Denktaş, O’nunla genç yaşlarda tanışmış olmanın gururunu da taşıdığını söyledi.

Vangöl’ün Çetinkaya Türk Spor Kulübü ve spor camiasına katkılarından da bahseden Denktaş “En son 20. Başkanı olarak görev yaptığı Çentinkaya’ya da elinden geleninde ötesinde hizmetler sunmaya çalıştı” diye konuştu.

Denktaş, konuşmasının son bölümünde Urcan Vangöl’ün Annesi merhum Mayifer Vangöl’ün 1985 yılında oğlu için kaleme aldığı şiiri de sevenleriyle paylaştı.

Anma töreni dualarla tamamlandı. Urcan Vangöl için öğleden sonra da Kumsal Camii’nde mevlit okutuldu.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.