1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SERTOĞLU KKTC MOK’UN ELEŞTİRİLERİNE SERT YANIT VERDİ
SERTOĞLU KKTC MOK’UN ELEŞTİRİLERİNE SERT YANIT VERDİ

SERTOĞLU KKTC MOK’UN ELEŞTİRİLERİNE SERT YANIT VERDİ

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) Başkanı Hasan Sertoğlu, “Biz ne yapıyorsak ülke insanına, ülke gençliğine hizmet için yapıyoruz.

A+A-

“BİRKAÇ DENSİZ İSTEDİ DİYE, ÜLKE GENÇLİĞİNİN DÜNYAYLA KUCAKLAŞMASI YOLUNDAN DÖNMEYECEĞİZ”

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu  (KTFF) Başkanı Hasan Sertoğlu, “Biz ne yapıyorsak ülke insanına, ülke gençliğine hizmet için yapıyoruz. Birkaç densiz istedi diye, ülke insanının ve ülke gençliğinin dünyayla kucaklaşması yolundan dönmeyeceğiz” dedi.

KTFF Başkanı Sertoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, KTTF-KOP arasında Zürih’te imzalanan taslak metin konusunda, KKTC MOK isimli örgütün  bir süredir saldırılarda bulunduğunu, bu saldırıların Başbakan’a yönelmeye başladığını belirterek, bunlara yanıt verme gereğini duyduğunu belirtti.

KTFF Başkanı Sertoğlu, yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“5 Kasım 2013 tarihinde, Zürih'te imzalanan KTFF-KOP arasındaki taslak metinle ilgili, bir kısım kişilerin güdümünde ve onların tetikçiliğini yaparak, basın yoluyla bizlere saldıran, gayrı yasal olarak ele geçirdikleri ve 32 federasyonun 30'unun kabul etmediği kişilerin oluşturduğu sözde KKTC MOK adlı örgütün yöneticilerine cevap vermek artık kaçınılmaz olmuştur.

Bu kişilerin daha önce yaptıkları hiçbir açıklamaya sırf onları muhatap almamak adına cevap vermek istemedim. Ancak, bu kişiler verilmeyen cevaplar sonrasında hadlerini aşarak, bizim üzerimizden Sayın Başbakan'a saldırmaya başlamışlardır.

Herkesin bilmesini isterim ki, bu kişilerin yasal olarak bu kurumun başında 1 dakika bile durmaya hakları yoktur. 32 federasyonun 30 tanesinin imza koyarak, olağanüstü genel kurul istemi ortada iken bu kişiler hangi yüzle ülke insanının bu kadar destek verdiği bir olay hakkında açıklama yapıyorlar.

32 federasyonun 30 tanesinin kendilerine karşı çıkmasına rağmen, darbe ile ele geçirdikleri yönetimde inatla oturan kişilerden, başkalarının tetikçiliğini yapmaktan başka bir şey beklenemez. Bu ucuz milliyetçilere son olarak belirtmek isterim ki; Biz ne yapıyorsak ülke insanına, ülke gençliğine hizmet için yapıyoruz. Birkaç densiz istedi diye, ülke insanının ve ülke gençliğinin dünyayla kucaklaşması yolundan dönmeyeceğiz.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.