1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SERTOĞLU: “TASLAK METİN BİZİM İSTEKLERİMİZİ YERİNE GETİRMEZ”
SERTOĞLU: “TASLAK METİN BİZİM İSTEKLERİMİZİ YERİNE GETİRMEZ”

SERTOĞLU: “TASLAK METİN BİZİM İSTEKLERİMİZİ YERİNE GETİRMEZ”

Hasan Sertoğlu, Kıbrıs’ta futbolun tek çatı altında birleştirilmesi hedefiyle Zürih’te imzalanan taslak metin için “taslak metin bizim isteklerimizi yerine getirmez. İyileştirme için mücadelemiz sürecek” dedi.

A+A-

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu, Kıbrıs’ta futbolun tek çatı altında birleştirilmesi hedefiyle Zürih’te imzalanan taslak metin için “taslak metin bizim isteklerimizi yerine getirmez. İyileştirme için mücadelemiz sürecek” dedi.

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu, BRT’ye taslak metni değerlendirdi.

Sertoğlu, imza atılan belgenin her iki federasyon genel kurullarında onaylandığı takdirde yürürlüğe gireceğini belirtti.

Sertoğlu “Belge içeriği, bizleri tatmin etmese de, her zaman belirttiğim gibi çıkacak belgeyi genel  kuruluma sunacağımı kulüplerime söz verdim. Ben, sözümü tutup belgeyi genel kuruluma sunacağım. Eş zamanlı yapılacak genel kurullar toplantısına kadar bu metnin geliştirilmesi ve eksik noktaların tamamlanması için çalışmalara devam edeceğiz” dedi.

Sertoğlu, belgede yer alan parametrelerde önemli olan 1 ve 4’üncü madde üzerinde çalışmalara devam edilmesi gerektiğini belirterek, “Bu parametrelerde, gerekli düzenlemeler yapmamız gerektiği FIFA Başkanı Blatter’e de ayrıca belirtilmiştir. Bizim görevimiz bu parametreler üzerinde gerekli çalışmaları yaptıktan sonra genel kurula gitmektir” dedi.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.