1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SEZEN: “ÇALIŞANLARIN MAAŞLARI YATTI"
SEZEN: “ÇALIŞANLARIN MAAŞLARI YATTI"

SEZEN: “ÇALIŞANLARIN MAAŞLARI YATTI"

Sezai Sezen, Büyükkonuk Belediye çalışanların maaşlarının hesaplarına yattığını belirterek, uyarı grevinin tamamen seçime yönelik olduğunu ileri sürdü.

A+A-

Büyükkonuk Belediye Başkanı ve UBP Büyükkonuk Belediye Başkan adayı Sezai Sezen, Büyükkonuk Belediye çalışanların maaşlarının hesaplarına yattığını belirterek, uyarı grevinin tamamen seçime yönelik olduğunu ileri sürdü.

Çalışan maaşlarının bir kısmının Ziraat Bankası, bir kısmının da Vakıflar Bankası’na dün yatırıldığını dile getiren Sezen, Vakıflar Bankası’nda işlemlerin tamamlanamamasından dolayı gecikme yaşandığını ancak bu sabah itibariyle işlemlerin tamamlandığını söyledi.

TAK muhabirinin konuyla ilgili sorularını yanıtlayan Büyükkonuk Belediye Başkanı Sezai Sezen, belediye ile DEV-İŞ arasında imzalanan toplu iş sözleşmesinde, maaşların her ayın 5. iş gününe kadar ödenmesi hükmü olduğundan, maaş ödemelerinde bir aksama yaşanmadığını kaydetti.

Sendika yetkililerinin grev konusunda yazılı beyanda bulunmadığını da söyleyen Sezen, Dev-İş’in yaptığı greve anlam veremediğini belirtti.

Sezen, yapılan grevin tamamen seçime yönelik yapıldığını dile getirerek, “Belediyemizde grev olacağını basından öğrendim. Oysa sendika bize bunu bir yazı ile bildirmeliydi. Belli ki yukardan gelen emir doğrultusunda alelacele greve gitme kararı almışlar” dedi.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.