1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SİBER, EMEKLİ POLİSLER DERNEĞİ’Nİ KABUL ETTİ
SİBER, EMEKLİ POLİSLER DERNEĞİ’Nİ KABUL ETTİ

SİBER, EMEKLİ POLİSLER DERNEĞİ’Nİ KABUL ETTİ

74’ten sonra sosyal haklar, araç ve gereç olarak olumlu gelişmeler

A+A-

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber bugün, Emekli Polisler Derneği Başkanı Nurettin Çırakoğlu ile Yönetim Kurulu üyelerini kabul etti.

Emekli Polisler Derneği Başkanı Nurettin Çırakoğlu, bin 500 üyesi bulunan derneğin yeni seçilen başkan ve yönetim kurulu üyeleri olarak Siber’i ziyaret ettiklerini kaydetti.

Polislerin 1974 yılı öncesinde çok zor şartlar altında görev yaptıklarını, 74’ten sonra sosyal haklar, araç ve gereç olarak olumlu gelişmeler yaşandığını belirten Çırakoğlu, derneğin çalışmaları ile ilgili Siber’e bilgi verdi.

Derneğe ait bir lokal olmadığını, bunun sıkıntısını yaşadıklarını söyleyen Çırakoğlu, bu konuda Siber’den destek istedi.

Çırakoğlu, Polis Genel Müdürü’nün en erken zamanda atanması gerektiğini de ifade etti.

SİBER

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber, de “Polislik gibi meşakkatli ve stresli bir meslekten emekli oldunuz. Büyük tecrübeleriniz var. Tecrübeleriniz bizim için önemli ve değerlidir” diye konuştu.

Tüm kesimlerin, gelecek nesillerin güzel ve mutlu yaşaması için üzerlerine düşeni yapması gerektiğine işaret eden Siber, içyapının güçlü tutulması halinde güçlü olunabileceğini söyledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.