1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SİLAHLI VE OLDUKÇA TEHLİKELİ!
SİLAHLI VE OLDUKÇA TEHLİKELİ!

SİLAHLI VE OLDUKÇA TEHLİKELİ!

Evine giden silahlı 10 polisin elinden kaçmayı başardı!

A+A-

KKTC’YE KAÇTIĞINDAN ŞÜPHE DUYULUYOR

Çeşitli  suçlardan dolayı hapis yatan ancak geçen yıl koşullu olarak serbest bırakılan Antreas Unufriu isimli 63 yaşındaki Limasollu eski mahkumun, dün arama yapmak için evine giden silahlı 10 polisin elinden kaçmayı başardığı belirtildi.

Politis gazetesi ve diğer gazeteler, Unufriu’nun, polisin elinden kaçmayı başarması haberine manşetlerden geniş bir şekilde yer verirken Unfriu’yu arama çalışmalarına 100 polisin katıldığına da dikkati çektiler.

Gazeteler, Unufriu’nun KKTC’ye kaçmış olabileceği ihtimali üzerinde durulduğunu da yazdılar.

Rum gazeteleri, Antreas Unifriu’nun, bir yargıca yönelik cinayet girişiminde bulunması, aynı yargıcın kızının aracına ise bomba koyması yüzünden 18 yıl hapse mahkum edildiğini, 2012 yılında ise 
o dönemin Başsavcısı Petros Kliridis ve o dönemdeki Rum Merkezi Cezaevi Müdür Vekili Yorgos Trifonidis’e yönelik suikast planının azmettiricisi olarak addedildiğini de anımsattılar.

Gazeteler, Unfriu’nun geçen yıl koşullu olarak serbest bırakıldığını ayrıca son dönemlerde meydana gelen banka soygunları konusunda da sorgulandığını yazdılar.

Politis gazetesi “Polis Fiyaskodan Fiyaskoya- Planlı Operasyon ve Unufriu Yerine Kız Arkadaşını Yakaladılar” başlıklı haberinde, Rum polisinin, Unifriu’yu yakalamak için dün sabah Unifriu’nun evinde gittiğini ancak polisin Unifriu’nun ateş açması ile karşılaştığını yazdı.

Unifriu’nun, evinde arama yapılması operasyonuna 10 silahlı polisin katıldığını yazan gazete, kapının açılmasının ardından Unifriu’nun, elindeki G 3 A4 tüfekle, polise ateş açarak yanıt verdiğini ve ardından yaya olarak kaçmayı başardığını belirtti.

Unufriu’nun, kaçarken, içinde para ve mühimmat olduğuna inanılan iki çantayı da aldığının gözlemlendiğini belirten gazete, silahlı olan polisin elinden kaçmasının ve bu silahları kullanmamasının soru işaretlerine de neden olduğunu yazdı.

Gazete polisin, dünkü operasyon çerçevesinde, yalnızca, Unifriu’nun evinde, 2011 yılından beridir Güney Kıbrıs’ta kaçak olarak ikamet etmekte olan 35 yaşındaki Vietnamlıyı  tutuklayabildiğini yazdı.

Gazete, Unifriu’nun silahlı ve oldukça tehlikeli olarak addedildiğini de belirtti.

Tak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.