1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SİNDY GEÇİT VERMİYOR!
SİNDY GEÇİT VERMİYOR!

SİNDY GEÇİT VERMİYOR!

Sindy geçit vermiyor!

A+A-

Abbas ELMAS

Ercan Havalimanı’ndan beraberinde getirdiği 11 adet uyuşturucu içerikli olduğu düşünülen hap ve yaklaşık 10 gram hintkeneviri olduğu düşünülen uyuşturucu madde ile KKTC’ye giriş yapmaya çalışan Alifar Yıldız, Narkotik köpeği Sindy’nin tepki vermesi üzerine gözaltına alınarak dün yargı huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede yeminli şahadet vererek olayla ilgili bulguları aktaran Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Mustafa Zor, zanlı Alifar Yıldız’ın önceki gün meydana gelen “Uyuşturucu madde ithali ve tasarrufu” suçundan methaldar olduğunu söyledi.

Zor, zanlının önceki gün KKTC’ye giriş yaptığı esnada, narkotik detektör köpeği Sindy’nin tepki vermesi üzerine, Çakan’ın üzerinde arama gerçekleştirdiklerini ve yapılan aramada, 11 adet uyuşturucu madde içeren hap ve yaklaşık 10 gram ağırlığında hint keneviri türü olduğu düşünülen uyuşturucu madde bulunduğunu söyledi.

Alınması gereken ifadelerin bulunduğunu söyleyen polis memuru Zor, yürütülen polis soruşturmasının selameti açısından zanlının bir gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurundaki şahadeti ve zanlının itirazı olmamasını değerlendiren Lefkoşa Kaza Mahkemesi Yargıcı Hale Ahmetraşit, zanlının olayla bağlantılı olabileceğine bulgu yaparak yürütülen polis soruşturmasının selameti açısından bir gün süreyle poliste tutuklu kalmasını emretti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.