1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SİPARİŞİ VEREN ARANIYOR!
SİPARİŞİ VEREN ARANIYOR!

SİPARİŞİ VEREN ARANIYOR!

Polis pusuda yakaladı

A+A-

Beyarmudu Sınır Kapısı’nda pusuya yatan polis, 222 gram hintkeneviri ile 9 gram kokain ele geçirdi, Mustafa Dağgül ve Mehmet Zeyin tutuklandı

 

Hüseyin ÇİÇEK

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Ekipleri önceki akşam Beyarmudu Sınır Kapısı’nda operasyon düzenledi.  Güney Kıbrıs’tan Kuzeye giriş yapan aracı durduran polis, 222 gram hintkeneviri ile 9 gram kokain türü uyuşturucu maddeler ele geçirdi.  Araç sahibi Mustafa Dağgül gözaltına alındı. Dağgül, sorgusunda uyuşturucu maddeleri Mehmet Zeyin’e getirdiğini itiraf etti.  Zeyin’de Beyarmudu’ndaki evinde tespit edilerek yakalandı. Her iki zanlı da dün tutuklama talebi ile Gazimağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

İki tür uyuşturucu bulundu

Narkotik Şube’de görevli Polis Memuru Mahir Türe, 2 Mayıs 2018 tarihinde, saat 17.30 sıralarında aldıkları bir bilgide, zanlı Mustafa Dağgül’ün aracı ile Güney Kıbrıs’a geçtiğini ve oradan KKTC’ye uyuşturucu ithal edeceğini öğrendiklerini söyledi.  Türe, zanlının saat 20.00 sıralarında Beyarmudu Sınır Kapısı’ndan KKTC’ye giriş yaptığı sırada durdurularak aracının arandığını, ön sol yolcu koltuğunun altında 3 adet poşet içerisinde 222 gram hintkeneviri türü uyuşturucu madde ile 9 gram kokain türü uyuşturucu madde bulunduğunu anlattı. Türe, zanlının kendilerine uyuşturucu maddeleri şu an aranmakta olan bir şahıs adına getirerek, zanlı Mehmet Zeyin’e vereceğini itiraf ettiğini ve zanlı Zeyin’in de Beyarmudu’nda bulunan evinde tespit edilerek gözaltına alındığını söyledi.

Suçlarını kabul ettiler

Zanlıların gönüllü ifade vererek suçlarını kabul ettiğini belirten Türe, mesele kapsamında aranmakta olan bir kişinin daha olduğuna da dikkat çekerek, mahkemeden soruşturma maksatlı süre talep etti. Yargıç Gökhan Asafoğulları, zanlıların birer gün polis nezaretinde tutuklu kalmasına emir verdi.

Haber Kaynağı: Diyalog



 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.