1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SIR PERDELERİ ARALANIYOR!
SIR PERDELERİ ARALANIYOR!

SIR PERDELERİ ARALANIYOR!

Faili meçhul olayların;

A+A-

 

Lefkoşa’da Gaziantep Bozbey Kebap Salonu isimli işyerinde meydana gelen hırsızlık olayıyla ilgili tutuklanan zanlı Remzi Yılmaz’ın, son iki ay içinde başkentte meydana gelen pek çok hırsızlık olayıyla bağlantısı olduğu savunuldu.

Polis, zanlı Remzi Yılmaz’ın temmuz ve ağustos aylan içerisinde Lefkoşa Surlariçi’nde faaliyet gösteren Gaziantep Bozbey Kebap Salonu isimli işyerine doğuya bakan penceresinden giriş yapıp, bir kutuda muhafaza edilen 60 TL madeni para ve markası meçhul uydu alıcısını çalmaktan methaldar olduğunu açıklamıştı. Zanlı Remzi Yılmaz da soruşturma sırasında, Lefkoşa’da beş ayn ev ve dükkanda hırsızlık yaptığına dair itiraflarda bulunmuştu.

Polis, dün, zanlı Remzi Yılmaz’ın, asker kaçağı olan İbrahim Hakan Gök isimli suç ortağı ile birlikte Kelebek Restoran’dan 130 TL madeni para ve 30 Euro çaldığını açıkladı.

Minareliköy’de, faaliyet gösteren “Dağyolu Lahmacun ve Kebap” isimli restoranda meydana gelen hırsızlık olayıyla ilgili olarak tutuklu olan 19 yaşındaki İbrahim Hakan Gök’ün, 29 Temmuz’da Abdülkadir İşler’in ikametgahından bin TL çaldığı tespit edildi.

Tutuklanan iki zanlının Lefkoşa’da son iki ay içerisinde yaklaşık 30 ayrı hırsızlık suçuyla bağlantılan olup, olmadığı araştmlıyor.

“Dükkan Açma” ve “Hırsızlık” suçlamasıyla gözaltına alman zanlılar Remzi Yılmaz, İbrahim Hakan Gök ve Süleyman Yılkar, bugün tutukluluk sürelerinin dolmasıyla yeninden Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılacak.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.