1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Skandal! Tatile Gidiyorum Dedi...
Skandal! Tatile Gidiyorum Dedi...

Skandal! Tatile Gidiyorum Dedi...

Nişanlısına öyle bir oyun oynadı ki...

A+A-

“Tatile gidiyorum” dedi evlendi

Newcastle United'ın Senegalli golcüsü Papiss Demba Cisse, tatil gidiyorum dediği kız arkadaşına herkesi şoke eden kötü bir sürpriz yaptı.

Newcastle United’da forma giyen Papiss Demba Cisse, kız arkadaşına öyle bir oyun oynadı ki duyanlar kulaklarına inanamadı.

papis-e1433400938412.jpg

İngiliz model Rachelle Graham ile nişanlanma arifesinde olduğu söylenen Cisse, Premier Lig’de sezonun sona ermesinin ardından tatil planları yapmaya başlar. Kız arkadaşına tatilini Paris’te geçireceğini söyleyerek yola çıkan Cisse, burada Senegalli bir sporcu ile evlenme kararı alır. İngiliz sevgilisini Newcastle’da bırakan Cisse, apar topar atılan imzaların ardından Paris’te bir eşe sahip olur.

Müslüman olduğu bilenen Cisse, daha önce Newcastle United’ın forma sponsoru olarak faiz veren bir banka ile anlaşması üzerine antrenmanlara ve maçlar çıkmayı reddetmişti. Buna gerekçe olarak dini inançlarını gösteren Senegalli forvetin, sevgilisine “Tatile gidiyorum” dedikten sonra evlenmesi herkesi şaşkına çevirdi.

oaly2skandal.jpg

Kimsenin anlam veremediği ve “Bu kadarına da pes” dedirten bu olay sonrası Graham’ın, Cisse İngiltere’ye döndükten sonraki tavrı merakla bekleniyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum