1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SODEP: “HALK ÜLKEDE KÖKLÜ DEĞİŞİME HAZIRDIR”
SODEP: “HALK ÜLKEDE KÖKLÜ DEĞİŞİME HAZIRDIR”

SODEP: “HALK ÜLKEDE KÖKLÜ DEĞİŞİME HAZIRDIR”

SODEP: “HALK ÜLKEDE KÖKLÜ DEĞİŞİME HAZIRDIR”

A+A-

Sosyal Demokrat Parti (SODEP), ülkede yıllardır yaratılan düzenin artık değişmesi gerektiğini, ülke ve halkın da artık bu değişime hazır olduğunu belirtti.

SODEP Başkanı Tözün Tunalı yazılı açıklamasında, ülkede yıllardır yaratılan sistem ve düzeni eleştirerek, yıllardır “dağıtılan” araziler konusunda yaşanan endişelerin “uluslararası hukukun artık Kıbrıs Türk halkının kapısını çalmasından” dolayı yaşandığını dile getirdi.

“Ülkede yıllardır makamların kullanıldığını, yandaşlara haksız araziler verildiğini” savunan Tunalı, ülkede şu anda yeni bir kaos yaşandığını ancak bu kaosun sorumluları olduğunu iddia ettiği dönemin siyasilerinin sessiz olduğunu ifade etti.

Tunalı, “KKTC halkının artık bu siyasi ve siyasetçilere güven duymadığını” öne sürerek, KKTC halkının artık uyandığını ve tüm bunların hesabını soracağını kaydetti.

SODEP olarak ülkede hesap verebilir bir düzenin kurulmasına kadar mücadele vereceklerini ifade eden Tunalı, halka güvendiklerini ve bu ülkeyi de değiştirmek için “güç halktır” dediklerini belirtti.

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.