1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ŞOK BASKIN!
ŞOK BASKIN!

ŞOK BASKIN!

Kaçmaya çalıştı ancak...

A+A-

Polise gelen ihbarın ardından harekete geçen narkotik ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonda 5 gram uyuşturucu madde ele geçirildi, Nijerya uyruklu 3 kişi tutuklandı

Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’da önceki gün polise gelen ihbarın ardından harekete geçen narkotik ekipleri bir ikametgaha operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonda 5 gram uyuşturucu madde ele geçirilirken Nijerya uyruklu Raymon Stephen Ekerete, Marry Jane Ahuna ve İsabella Abosede Brown’u gözaltına aldı. Polis her 3 zanlıyı da dün tutukluluk talebi ile Gazimağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkardı.

Mahkemeye meseleyi aktaran Narkotik Şube’de görevli polis memuru Mahir Türe, 15 Kasım 2017 tarihinde, zanlı 1 Raymon Spethen Ekerete’nin ikametgahında uyuşturucu olduğuna dair bir ihbar aldıklarını ve konu ikametgaha operasyon düzenlediklerini söyledi.

 

Ekerete kaçmaya çalıştı ancak…

Zanlı 1 Ekerete’nin ikametgah önünde tespit edildiğini ve zanlının kaçmaya çalıştığı sırada makul güç kullanılarak alıkonulduğunu anlatan Türe, ikametgah çıktıklarında, zanlı 2 Mary Jane Ahına’nın da ikametgah içerisinde tespit edildiğini ve yapılan arama sonucunda, yatak odası içerisinde 5 gram “hintkeviri” ile yarım gram ağırlığında “sentetik cannabinoid” türü uyuşturucu madde ele geçirdiklerini söyledi.

 

Yine ikametgah içerisinde bir adet uyuşturucu içerdiğine inanılan sarma sigara bulunduğunu da aktaran Türe, zanlı 1 Ekerete’nin konu uyuşturucu maddelerin, zanlı 3 İsabella Abosede Brown’a ait olduğunu söylemesinin ardından, Brown’unda tespit edilerek gözaltına alındını söyledi. Soruşturmanın yeni başladığını bildiren Türe, mahkemeden süre talep etti.

Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Gökhan Asafoğulları, soruşturmanın salimen yürütülmesine olanak sağlamak amacıyla zanlıların 3 gün polis nezaretinde tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.