1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ŞOK !…HASTANEDE ‘ENFEKSİYON’ RİSKİ
ŞOK !…HASTANEDE ‘ENFEKSİYON’ RİSKİ

ŞOK !…HASTANEDE ‘ENFEKSİYON’ RİSKİ

ŞOK !…HASTANEDE ‘ENFEKSİYON’ RİSKİ

A+A-

 Kalitesiz olarak nitelendirilen sondaların ciddi sağlık sorununa neden olmasının yanısıra yine hastalara takılan idrar torbalarının da sızıntı yaptığı ve hastaların yatmakta olduğu odaların ortasında patladığı ve bunun da ciddi sorunlar yarattığı belirtilen haberimizden sonra bu sorunların enfeksiyon yarattığı öğrenildi. Haberimizden sonra ‘Enfeksiyon’ var gerekçesi ile bazı hastaların evlerine gönderildiği öğrenildi.

Güvenilir bir kaynaktan elde edilen bilgilerde, bu sabah saat 10.30 raddelerinde Ortopedi Servisinde yatmakta olan bazı hastalara ‘Enfeksiyon’ var odaları enfeksiyona karşı ilaçlayacağız bu nedenle sizleri evlerinize gönderiyoruz denildiği belirlendi.

Ortopedi Servisinde yatmakta olan bir kadın hastaya enfeksiyon var. Ve oda ilaçlanacak. Sizi evinize gönderiyoruz. Biraz evinizde istirahat edin. Enfeksiyon riski bitince biz size haber vereceğiz. O zaman yine gelir ve hastanede tedavinizi sürdürürsünüz denildikten sonra ayni odada kalmakta olan 2-3 hastanın da taburcu edilmesi için hazırlıklar yapıldığı öne sürülüyor.

Enfeksiyon riskine karşı Ortopedi servisinde bazı odaların boşaltılması için çalışmalar yapıldığı da ayrıca öne sürülen iddialar arasında bulunuyor.

KıbrısSözcü

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.