1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SON VEDASIYLA, YASA BOĞDU...
SON VEDASIYLA, YASA BOĞDU...

SON VEDASIYLA, YASA BOĞDU...

Akıllarda soru işaretleri yerini koruruken son yolculuğuyla veda etti...

A+A-

Taşken Piknik alanında, 14 Ocak tarihinde, park halindeki araç içerisinde çıkan yangın sonucu, ciddi şekilde yanarak, Lefkoşa Hastanesi Yoğun Bakımına alınan ve burada yaşam mücadelesini kaybeden 32 yaşındaki Emine Kesici’nin cenazesi dün, Balıkesir Cami’nde kılınan ikindi namazının ardından, Balıkesir Mezarlığı’na defnedildi. Kesici’nin cenazesine, ailesinin yanı sıra tüm dost ve sevenleri katıldı.

37 gündür yoğun bakımdaydı

Araç içerisinde ciddi şekilde yandıktan sonra, Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesi, Yoğun Bakım Servisine alınan Kesici çiftinden, Ömer Kesici, 8 Şubat tarihinde hayatını kaybetmişti. Emine Kesici ise 37 gün boyunca verdiği yaşam mücadelesini geçtiğimiz, sabah 05.00 sularında kaybetti.

Olay nasıl olmuştu?

Taşkent Köyünde bulunan piknik alanı içerisinde, 14 Ocak tarihinde, sabah 08.30 sularında, park halinde olan JE 200 plakalı araç, tahminen, bagajda bulunan benzin bidonundaki benzinin, yoğunlaşarak alev alması ile meydana gelmişti. Yaşanan feci yangın sonucunda, 30 yaşındaki Ömer Kesici’nin vücudunda yüzde 40, 32 yaşındaki Emine Kesici’nin vücudunda ise yüzde 80 oranında yanık meydana gelmişti. Araçta meydana gelen yangının, ne şekilde meydana geldiği konusunda net bir bilgi, halen bilinmezken, polisin konu ile ilgili soruşturmasının devam ettiği öğrenildi.

YD

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.