1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SONU HÜSRAN OLDU
SONU HÜSRAN OLDU

SONU HÜSRAN OLDU

Vakıflar İdaresi’nin, Küçük Kaymaklı’da alışveriş ve iş merkezi olarak tasarlanan ve bölgeye canlılık kazandırması hedeflenen çarşı Projesi,

A+A-

 

Vakıflar İdaresi’nin, Küçük Kaymaklı’da alışveriş ve iş merkezi olarak tasarlanan ve bölgeye canlılık kazandırması hedeflenen Çarşı Projesi, 2012 yılında hizmete açılması gerekirken bir türlü tamamlanamadı.

Çevre düzenlemesi tamamlanmayan çarşının dört bir yanı moloz yığınlarıyla dolu; rögar kapakları da açık şekilde tehlike saçıyor. Merkez tamamlanmadan alt yapısı eksik şekilde çarşıya taşınan az sayıdaki esnaf ise hayal kırıklığı yaşıyor.

Merkezdeki çarşı esnafı, tamamlanmayan alt yapının ve çarışıya giriş çıkışların tehlike oluşturduğunu anlattı. ‘’Molozlar ne zaman temizlenecek, çarşı ne zaman tamamlanacak?’’ diye soran esnaf, çarşının, alkol alan gençlere mekan olmasından endişe duyuyor.

Kıbrıs Vakıflar İdaresi Şube Müdür Vekili Kerime Darbaz ise, bölgeden gelen şikayetler doğrultusunda hareket edip gerekli çalışmaları sürekli şekilde yaptıklarını belirtti ve ‘’Merkezi iki ay sonra müteahhitten tamamen teslim alacağız’’ dedi.

Halkın Sesi

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.