1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ‘SONUÇ’ HASTANELİK OLDU
‘SONUÇ’ HASTANELİK OLDU

‘SONUÇ’ HASTANELİK OLDU

Aşırı derecede alkollü olduğu iddia edilen yayaya, Cihangir Kavşağında plakası ve sürücüsü belirlenemeyen bir araba çarptı

A+A-

Lefkoşa-İskele anayolunda dün akşam saat 20.30 sıralarında, karşıdan karşıya yaya olarak geçen Sonuç Gonna isimli vatandaş plakası belirlenemeyen bir aracın çarpması sonucu ağır şekilde yaralandı. İddialara göre olay, aşırı alkollü olduğu ifade edilen Sonuç Gonna’nın Cihangir Kavşağı olarak bilinen bölgede, anayolu yaya olarak karşıdan karşıya geçmeye çalıştığı esnada normal yolunda syreden bir aracın çarpması sonucu gerçekleşti.

SOL BACAĞI KIRILDI
Çarpmanın etkisiyle anayolun kenarına savrulan ve bölge sakinlerinin bulduğu Gonna olay yerine çağrılan ambulansla, ağır yaralı vaziyette Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet hastanesi’ne kaldırıldı. Yetkililerden alınan bilgiye göre, hastanede gerekli tetkikleri yapılarak müşahede altına alınan Sonuç Gonna’nın, sol bacağı kırıldı.

SÜRÜCÜ SIRRA KADEM BASTI
Hayati tehlikesi bulunmayan ve müşahede altında tutulan Sonuç Gonna’ya çarpan araç sürücünün ise kazadan sonra olay yerinde durmayarak kaçtığı belirtildi. Gece geç saatlerde polisin, sırra kadem basan sürücüyü henüz bulamadığı öğrenildi.

Star Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.