1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SORUNLAR AZALACAĞINA HER GÜN ARTIYOR!
SORUNLAR AZALACAĞINA HER GÜN ARTIYOR!

SORUNLAR AZALACAĞINA HER GÜN ARTIYOR!

Bally yuvası!

A+A-

Surlariçi ilgi bekliyor

Kafesli Mahallesi Muhtarı Hüseyin Eminoğlu, bölgedeki sorunların azalacağı yerde her geçen gün arttığından dert yanıyor.

Melin Dobran

Kafesli Mahallesi Muhtarı Hüseyin Eminoğlu, bölgede asfalt, aydınlatma ve temizlik konusunda birçok sıkıntı olduğunu dile getirdi. 

Bölgedeki çocukların oynayacağı doğru düzgün bir parkın olmadığına da değinen muhtar, defalarca tamir ettirmelerine rağmen parkın harap halde olduğunu söyledi. 

Eminoğlu, bazı sokaklarda aydınlatma lambasının olmadığını dile getirerek, çöp konusunda duyarsız olan vatandaşların daha duyarlı olmasını istedi. 

Kışın evlerde yanan odun sobalarının içerisine tahta ve lastik gibi şeylerin de atılarak yakıldığını ifade eden muhtar, geceleri bölgenin yoğun duman altında kaldığını söyledi. 

“Yıkılmış evler bally yuvası”

Kafesli Mahallesi Muhtarı Hüseyin Eminoğlu şunları söyledi, “Surlariçi maalesef terk edilmiş bir bölgedir. Bölgede temizlik, aydınlatma ve asfalt ile ilgili sıkıntılar vardır. Çocukların oynayabileceği bir park yok. Olan parkın da oyuncakları kırıldı döküldü. Defalarca tamir ettirdik, sonuç yine ayni. Kış mevsiminin de gelmesiyle birlikte evlerde odun sobaları yanıyor. Vatandaşlarımızın birçoğu tahta ve lastik gibi şeyleri de sobaya atıyor. Akşamüzeri saat 19.00 gibi dumandan mahalleye girilmiyor. Çevredeki diğer sakinler kokudan rahatsız oluyor. Çöp konusunda sadece belediyeyi suçlamamak lazım. Bu konuda bazı vatandaşlarımız da duyarsız davranıyor. Yol kenarında duran bir çöp konteynerine çöp atması için küçük bir çocuğu gönderiyorlar, çocuğun da boyu çöpü atmak için uzun olmadığından ya yere bırakıyor ya da sağa sola atıyor. Bazı yetişkinlerimiz de eli kirlenmesin diye çöp kutusunun kapağını açmıyor, çöpü kutunun dibine bırakıyor. Ben bunları gördüm. Bazı sokaklarımızda aydınlatma lambası yok. İnsanlar bir yaz günü yolda dolaşmak, kapısının önünde oturmak ister ama sokaklar karanlık. Yıkılmış evler ise çöplüğe ve bally yuvasına dönmüş durumda.”

Diyalog

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.