1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SORUŞTURMA TAMAMLANDI
SORUŞTURMA TAMAMLANDI

SORUŞTURMA TAMAMLANDI

Teminatı yatıran serbest kaldı;

A+A-

Girne’de 27 Şubat’ta ele geçirilen 10 gram sentetik cannabionid (Bonzai) olduğuna inanılan uyuşturucu madde ile ilgili başlatılan polis soruşturması tamamlandı. Poliste 5 günden beridir tutuklu olan Ö. A. K., U.Ç. ve M.Ö., isimli zanlılar, dün mahkemeye çıkarıldı ve teminata bağlanarak serbest bırakıldı.

İddia makamı adına savcılık tüm zanlıların yurtdışına çıkışının yasaklanıp, seyahat belgelerine el konulmasını istedi. Savcılık, zanlı U.Ç.’nin bin TL nakit para yatırması ve 2 kefilin 10’ar bin TL kefalet senedi imzalaması, zanlı M.Ö.’nün ise 5 bin TL nakit para yatırması ve 2 kefilin 40’ar bin TL kefalet senedi imzalaması karşılığında davaları görülünceye kadar serbest bırakılmalarını istedi.

Savcılık ayrıca zanlı Ö. A. K. için de iki kefilin 40’ar bin TL kefalet senedi imzalaması karşılığında serbest bırakılmasını talep etti.

Ceza Davaları Yargıcı Gökan Asafoğulları, ileride yargılanacak olan zanlıların mahkemede hazır olmalarının sağlanabilmesi için zanlıların teminat şartlarını yerine getirmesi şartıyla serbest bırakılmalarına emir verdi.

U.Ç. ile M.Ö. isimli zanlılar teminat şartlarını yerine getirirken, Ö. A. K. isimli zanlı ise teminat şartlarını yerine getirinceye kadar cezaevine gönderildi.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.