1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SORUŞTURMA TAMAMLANDI
SORUŞTURMA TAMAMLANDI

SORUŞTURMA TAMAMLANDI

2 bin TL nakdi teminat ile...

A+A-

 

Mağusa’da DAÜ Kampüsü içerisinde faaliyet gösteren MTRC Ltd. ile EMU Store isimli işyerlerinden parfüm ve cep telefonu sirkat eden zanlı Umar Musa Nuhu, almış olduğu tutukluluk süresinin dolmasının ardından dün yeniden Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

“Sirkat” suçlamasıyla mahkemeye çıkarılan zanlı Nuhu, tutuksuz yargılanmak üzere teminata bağlanarak serbest bırakıldı.

SORUŞTURMA TAMAMLANDI

Meselenin tahkikat memuru Kozal Debreli, zanlı umar Musa Nuhu’nun 7 Ekim tarihinde DAÜ Kampüsü içerisinde faaliyet gösteren MTRC Ltd. isimli iş yerinden tanıtım amaçlı olarak cam tezgah içinde bulunan 50 TL değerindeki parfümü ve yine DAÜ Kampüsü içerisinde faaliyet gösteren EMu Store isimli iş yerinden ise tanıtım amaçlı olarak cam tezgah üzerinde bulunan 1650 TL değerindeki cep telefonunu sirkat ettiğini açıkladı. Zanlı aleyhine yürütülen tahkikatın tamamlandığını belirten Debreli, zanlının uygun bir teminata bağlanarak serbest bırakılmasını talep etti.

SERBEST KALDI...

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Ayşen Toroslu, zanlı umar Musa Nuhu’nun kimlik, pasaport ve seyahat belgelerine el konularak KKTC dışına çıkışının men edilmesine ve 2 bin TL nakdi teminat ödemesine emir verdi.

Detay

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.