1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SORUŞTURMA TAMAMLANDI
SORUŞTURMA TAMAMLANDI

SORUŞTURMA TAMAMLANDI

Annesine küfrettiği gerekçesi ile Ömer Naci Karakaş’ı tekme tokat döven Ali Elmas ile arkadaşları şimdilik serbest

A+A-

Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’da 19 Mayıs 2017 tarihinde, annesine küfrettiği gerekçesi ile Ömer Naci Karakaş’ı darp eden Ali Elmas ile kendisine yardım ettiği ileri sürülen Hakkı Şahar, Doğuş Yılmaz ve Mert Nasıroğlu, dün teminat maksatlı Gazimağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru Löğmen Yücetürk, zanlıların, 19 Mayıs 2017 tarihinde, saat 18.00 sıralarında, zanlı 1 Ali Elmas’ın annesine küfrettiği gerekçesi ile müşteki Ömer Naci Karakaş’ı vücüdunun muhtelif yerlerine vurmak sureti ile darp ettiklerini söyledi.

Zanlılar hakkında yürütülen soruşturmanın tamamlanmadığını ancak zanlıların soruşturmaya müdahale edebilecek pozisyonda olmadığını belirten Yücetürk, zanlıların, mahkemenin uygun göreceği teminat şartlarına bağlanmasını talep etti.

Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Hazal Hacımulla, zanlıların, bin TL nakdi kefalet ödemesi ve haftada bir gün en yakın polis karakoluna ıspat-ı vücutta bulunmaları şartı ile serbest bırakılmasına emir verdi.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.