1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SOSYAL BİR ORTAMDA KUTLADILAR
SOSYAL BİR ORTAMDA KUTLADILAR

SOSYAL BİR ORTAMDA KUTLADILAR

Gazimağusa Özel Eğitim Merkezi çocukları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı;

A+A-

Gazimağusa Özel Eğitim Merkezi çocukları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı okul dışında sosyal bir ortamda kutladılar.

Demokrat Parti Ulusal Güçler (DP-UG) Gazimağusa Milletvekili Hakan Dinçyürek öncülüğünde ve Robert’s Coffee sponsorluğunda özel eğitime muhtaç çocuklar için Robert’s Coffee’de eğlence düzenlendi.

Ailelerin ve Özel Eğitim Merkezi öğretmenlerinin de  katıldığı etkinlikte, çocuklar, palyaçonun da katkısıyla hoş vakit geçirdi.
DİNÇYÜREK

DP-UG Milletvekili Hakan Dinçyürek etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın kutlanmakta olduğunu belirterek, özel eğitime muhtaç çocukların da bu bayramı okul dışında  daha farklı sosyal bir ortamda kutlamalarını amaçladıklarını ifade etti.

Toplu olarak sosyal mekanda  eğlenmek ve vakit geçirmek istediklerini kaydeden Dinçyürek, bu tür sosyal projelerin elbirliğiyle gerçekleştirilmesinin önemine işaret etti.

Herkesin üzerine düşeni yapması halinde  güzelliklerin yaşanacağını söyleyen Dinçyürek, “Anayasa’da eşitlik ilkesi herkes için vardır. Eşitliğin ayrımı yoktur. Bunu, bu alanda attığımız her adımda göstermemiz lazım. Aksi takdirde beyinlerdeki engeli kaldıramayacağız” dedi.

DOĞAN

Robert’s Coffee Direktörü Yücel Doğan da, etkinliğe dahil olmaktan büyük gurur duyduklarını ifade ederek, engellerin kaldırılması için bir adım atmak istediklerini kaydetti.

Mekanda, engellilere hizmet verebilecek şekilde tadilat çalışması yapacaklarını ifade eden Doğan ayrıca engellilere ve ailelerine üyelik kartı çıkararak alacakları tüm hizmetlerde yüzde 30 indirim uygulayacaklarını belirtti.

Tak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.