1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SOYGAZİ 1 GÜN DAHA TUTUKLU KALACAK!
SOYGAZİ 1 GÜN DAHA TUTUKLU KALACAK!

SOYGAZİ 1 GÜN DAHA TUTUKLU KALACAK!

Soygazi 1 gün daha tutuklu kalacak!

A+A-

Abbas ELMAS

Lefkoşa Ortaköy bölgesinde geçtiğimiz hafta Vehbi Boğa’yı göğsünden bıçaklayarak ağır yaraladığı iddiasıyla tutuklanan zanlı Hüseyin Soygazi, dün yeniden yargı huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede olayla ilgili bulgular aktaran Lefkoşa Polis Müdürlüğü Adli Şube’de görevli müfettiş muavini Durmuş Aydın, zanlı Hüseyin Soygazi’nin 31 Ocak tarihinde saat 01.45 sıralarında Ortaköy bölgesinde meydana gelen “Katle teşebbüs” suçundan methaldar olduğunu söyledi.

Zanlının söz konusu tarihte, 107 promül etkisi altında iken Ortaköy bölgesinde faaliyet gösteren Burger City isimli işyerinin önünde aracı hızlı kullandığı gerekçesi ile tartıştığı arkadaşı Vehbi Boğa ile ilk etapta itişme, kakışma ile tartışmaya başladığını söyledi. İtişme kakışma ile başlayan tartışmada Vehbi Boğa’nın elindeki bardağı yüzüne vurmasına sinirlenen zanlı Soygazi’nin, aracında bulundurduğu toplam uzunluğu 20 santim, ağız uzunluğu 8 santim olan sivri uçlu bıçağı aldığını ve müşteki Vehbi Boğa’nın göğüs kısmında sokarak ağır yaraladığını aktaran Aydın, müştekinin Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi Bölümü’nde tedavisinin devam ettiğini kaydetti.

Zanlı hakkında başlatılan polis soruşturmasının tamamlandığına dikkat çeken polis, zanlının davalarında hazır bulunabilmesi maksadı ile mahkemenin uygun göreceği teminat şartlarına bağlanmasını talep etti. Zanlı avukatı ise, teminat duruşması için hazır olmadıklarını ve teminat duruşmasının bir başka güne ertelenmesi talebinde bulundu.

Huzurundaki Şahadeti değerlendiren Lefkoşa Kaza Mahkemesi Yargıcı Hale Ahmetraşit, teminat duruşmasının bir gün süreyle ertelenmesine emir verirken, zanlının poliste tutuklu kalmasını emretti. Zanlının bugün yeniden yargı huzuruna çıkarılması bekleniyor.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.