1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SOYGUNCULARDAN HENÜZ İZ YOK
SOYGUNCULARDAN HENÜZ İZ YOK

SOYGUNCULARDAN HENÜZ İZ YOK

Soygunculardan henüz iz yok

A+A-

Moon Rose Tatil Köyü’nde geçtiğimiz hafta meydana gelen soygunu gerçekleştiren 3 kişinin alıp kaçtığı Salih Aygın’ın otomobili, Girne Ordu Pazarı yakınlarında terk edilmiş olarak bulundu
 
Elmas TOKAY

Karaoğlanoğlu (Ayorgi) S Bölgesi’nde faaliyet gösteren, Moon Rose Tatil Köyü’nde geçtiğimiz hafta meydana gelen soygunla ilgili polis soruşturması sürüyor. İkisi tatil köyü çalışanı olmak üzere 3 kişiyi her yerde arayan polis ekipleri, soyguncuların tatil köyünden kaçtıkları otomobili önceki gün terk edilmiş olarak buldu. Girne Ordu Pazarı yakınlarında terk edilmiş bir şekilde bulunan otomobil incelemeye alındı. Girne Polis Müdürlüğü’ne bağlı Olay Yeri İnceleme uzmanları, otomobil üzerinde dün gün boyunca inceleme yaptı.

3 kişi, otel sahibi Salih Aygın’ı ve temizlik görevlisi Carol Tangayev’i, iple bağlayıp, tehditle kasanın şifresini öğrendikten sonra, kasadaki 65 bin TL, 800 Stg, bin 500 ABD Doları ve bin Euro nakit olmak üzere toplamda yaklaşık 80 bin TL’yi alarak Aygın’ın otomobiliyle ortadan kaybolmuştu.

Aygın’ın ve Tangayev’in saatlerce bağlı kalması ve yaklaşık 5 saat sonra polise ulaşması, soyguncuların olay yerinden rahatça uzaklaşmasına sebep oldu. Polis ekipleri o günden beridir yaptığı soruşturma kapsamında önceki gün 3 kişinin kaçtığı otomobili Girne’de, Ordu Pazarı yakınlarında terk edilmiş bir şekilde buldu. Otomobilin çekiciyle Girne Polis Müdürlüğü’ne taşınmasının ardından, Olay Yeri İnceleme ekibi otomobili incelemeye aldı.

3 kişi hâlâ aranıyor

Soygunu gerçekleştirdikleri tahmin edilen 3 Pakistan uyruklu şahıs ise her yerde aranıyor. 3 şahsın olay gecesi telefonda görüştüğü belirlenen 2 kişi önceki gün tutuklandı. Aranan 3 kişinin kullandığı telefonlarda Güney Kıbrıs hattından birileriyle konuştukları tespit edildi. Soyguncuların yasa dışı yollardan Güney Kıbrıs’a geçmiş olabileceğinden de şüpheleniliyor.

Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.