1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SOYGUNCULARIN ARABASI KAMERALARDA!
SOYGUNCULARIN ARABASI KAMERALARDA!

SOYGUNCULARIN ARABASI KAMERALARDA!

Soyguncuların arabası kameralarda!

A+A-

Erdinç Kuyumculuk’un Taşkınköy şubesinde 2 kilo altın çalan üç soyguncunun arabası güvenlik kameralarına yakalandı. Kar maskeli, elleri eldivenli üç soyguncunun, kuyumcuya geliş güzergahları ve kullandıkları salon araç bölgedeki işyerlerinin güvenlik kamera kayıtlarına takıldı. Polis, işyerinin dış cephesindeki güvenlik sistemini açabilen kişinin, bu işte tecrübeli bir kişi olduğu saptamasını yaptı.

 

Emine UYSAL

Başkent Lefkoşa’da Erdinç Kuyumculuk’un Taşkınköy şubesinde 2 kilo altın soygunu gerçekleştiren üç soyguncunun arabası güvenlik kameralarına yakalandı.

Kar maskeli, elleri eldivenli üç soyguncunun, Erdinç Kuyumculuk’a geliş güzergahları ve kullandıkları salon araç bölgedeki işyerlerinin güvenlik kamera kayıtlarına takıldı.

Gerçekleştirilen soygun olayının tahkikatına aralıksız devam eden Lefkoşa Polis Müdürlüğü ekibi, soygunda kullanılan aracı tespit etmeye çalışıyor.

Sistemi açan kişinin tecrübeli olduğu sanılıyor

Polis, işyerinin dış cephesindeki güvenli panjur sistemini açabilen kişinin, bu işte tecrübeli bir kişi olduğu saptamasını da yaptı.

Soygunu üç dakikada gerçekleştirdiler

Yüzleri kar maskeli olan ve henüz kimlikleri tespit edilemeyen üç kişi, 10 Eylül’de sabah saat 04.12’de, Metropol Yolu olarak da bilinen Şht. Kemal Ünal Caddesi’nde faaliyet gösteren Erdinç Kuyumculuk isimli işyerinin batıya bakan vitrin camını balyoz ile kırarak, üç dakikalık süre içerisinde, vitrinde sergilenen yaklaşık 2 kilo altın takıyı alarak kaçtı.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, hırsızlık olayında ilk tespitlere göre toplam değerleri 148 bin 360 TL değerinde ziynet eşyasının çalındığını bildirmişti.

İşyeri sahibi Erdinç Küçükuncular ise çalınan altınların değerinin yaklaşık 300 bin TL civarında olduğunu belirtmişti.

Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.