1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “SPOR İLE DAHA FAZLA İLGİLENİN, ÇEŞİTLİ SPOR BRANŞLARINDA KENDİNİZİ GELİŞTİRİN”
“SPOR İLE DAHA FAZLA İLGİLENİN, ÇEŞİTLİ SPOR BRANŞLARINDA KENDİNİZİ GELİŞTİRİN”

“SPOR İLE DAHA FAZLA İLGİLENİN, ÇEŞİTLİ SPOR BRANŞLARINDA KENDİNİZİ GELİŞTİRİN”

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Kadri Fellahoğlu, gençlere; spor ile daha fazla ilgilenmeleri, çeşitli spor branşlarında kendilerini geliştirmeleri çağrısında yaparak, spora gösterilecek önemin bireysel ve ülke sporundaki gelişmenin ivmesini artırac

A+A-

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Kadri Fellahoğlu, gençlere; spor ile daha fazla ilgilenmeleri, çeşitli spor branşlarında kendilerini geliştirmeleri çağrısında yaparak, spora gösterilecek önemin bireysel ve ülke sporundaki gelişmenin ivmesini artıracağını bildirdi.

LTB’den verilen bilgiye göre, Fellahoğlu, bu konudaki açıklamayı,  bugün, Göçmenköy Avcılık ve Atıcılık Birliği’ni kabulünde yaptı.

Kabulde, Birlik Başkanı Erhan Keser’, Yönetim Kurulu üyesi Gökhan Akar ve olimpik havalı silahlar sporcuları İnci Alper, Mustafa Kerimoğlu, Osman Kofalı, Cemal Ağaoğlu, Hasan Çavuşoğlu, Erdoğan Açıkgül, Mustafa Akmergiz, Cemal Alicik ile Hasan Bürkan Kütüküt hazır bulundu.

Göçmenköy Avcılık ve Atıcılık Birliği Başkanı Erhan Keser, kabulde, olimpik havalı silahlar sporcularının başarısını anlatarak, Birliğin sorunlarını dile getirdi.

LTB Başkanı Kadri Fellahoğlu ise kabuldeki konuşmasında, başarılı ve genç sporcuları tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Fellahoğlu, sporun, gençlerin hayatındaki önemine işaret ederek, sporun her yönden gençleri olumlu etkilediğine dikkat çekti.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.