1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SPOR KOMPLEKSİ YARIN AÇILIYOR
SPOR KOMPLEKSİ YARIN AÇILIYOR

SPOR KOMPLEKSİ YARIN AÇILIYOR

Girne Belediyesi Spor ve Yeşil Alan Projesi kapsamında yapımı tamamlanan spor kompleksi;

A+A-

Girne Belediyesi Spor ve Yeşil Alan Projesi kapsamında yapımı tamamlanan spor kompleksi yarın açılıyor.

Girne Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Girne Belediyesi Spor ve Yeşil Alan Projesi kapsamında yapımı tamamlanan merkezi spor kompleksinin yarın saat 11.00’de Başbakan Özkan Yorgancıoğlu tarafından açılacağı belirtildi.

Yaklaşık 50 bin metre kare büyüklüğündeki projenin Girne’nin en büyük sosyal aktivite ile spor merkezi olduğu ve yeşil alan, kapalı alan ve kıyı şeridi gibi bölümlerden oluştuğu kaydedildi.

AYGIN: “İLK ETAP 2 MİLYON TL”

Girne Belediye Başkanı Sümer Aygın konuyla ilgili açıklamasında, belediyenin kendi öz kaynaklarıyla etap etap hayata geçirdiği projenin, 4 tenis kortu, basketbol ve voleybol sahaları, idari bina, soyunma odaları, kafeterya, tuvalet ve otoparklardan oluştuğunu belirterek, ilk etabın yaklaşık 2 milyon TL’ye mal olduğunu söyledi.

Aygın, proje tamamlandığında mevcut tenis, basket ve voleybol sahalarına ilaveten bir sentetik futbol sahası, yürüyüş, koşu, kaykay parkurları, masa tenisi, satranç, aerobik, step, ve darts sporlarının yapılabileceği kapalı spor salonu, yelken, sörf, dalış vb su sporlarının yapılabileceği alan, yeşil alan, botanik bahçesi, seyir terasları ve kulüp binası yer alacağını bildirdi.

Tak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.