1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. STEVE JOBS'UN İLK SEVGİLİSİ AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ
STEVE JOBS'UN İLK SEVGİLİSİ AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ

STEVE JOBS'UN İLK SEVGİLİSİ AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ

Steve Jobs'un ilk sevgilisi açtı ağzını yumdu gözünü

A+A-

 

Apple'ın kurucusu Steve Jobs'ın ilk sevgilisi Chrisann Brennan, Jobs'ın hayatını anlatan film öncesi ortak geçmişleriyle ilgili sözler söyledi.

2011’de hayatını kaybeden Apple’ın kurucusu Steve Jobs ile aynı isme sahip gösterime girecek film tartışmaları da beraberinde getirdi. Filmde Steve Jobs’ın karanlık yönleri de ele alınırken, Jobs’ın ilk sevgilisi Chrisann Brennan, gerçeklerin  çok daha karanlık olduğunu belirtti. Brennan, Daily Mail gazetesi için ilişkileri ile ilgili bir yazı kaleme aldı. Jobs’ın lise aşkı Brennan, eski sevgilisinin özel hayatında ‘tehdit edici bir canavara’dönüştüğünü söyledi. 

1-072.jpeg

Jobs’ı soğuk, acımasız ve bağımsız olarak nitelendiren Brennan, hamile kaldıktan sonra, babalık testleri olumlu çıkmasına karşın kızını reddeden Jobs’ın refah içinde bir ‘milyoner hayatı’ sürerken kızları için ayda sadece 500 dolar ödeme yaptığına dikkat çekti. Hamile kaldıktan sonra Jobs’ın davranışlarının çok değiştiğini söyleyen Brennan, Jobs’ın kendisinin onu aldattığı yönündeki yalanları da yaymaya çalıştığını belirtti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.