1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SU BASKINLARININ YOL AÇTIĞI HASARLAR İÇİN...
SU BASKINLARININ YOL AÇTIĞI HASARLAR İÇİN...

SU BASKINLARININ YOL AÇTIĞI HASARLAR İÇİN...

SU BASKINLARININ YOL AÇTIĞI HASARLAR İÇİN...

A+A-

Lefkoşa ve Gönyeli’de dün yaşanan su baskınlarına yol açan olumsuzlukların giderilmesi ve su baskınlarının tekrardan yaşanmamasına yönelik çalışmalar kapsamında Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlı Hasan Taçoy başkanlığında, ilgili birim ve bakanlık temsilcileriyle bugün toplantı gerçekleştirildi.

Hasan Taçoy toplantının başında basına yaptığı açıklamada, dünkü yağışlardan dolayı oluşan su baskınları nedeniyle septik kuyuların taşması veya su motorlarının bozulması gibi pek çok sıkıntı yaşandığını, toplantının amacının, sıkıntılara en erken zamanda çözüm bulmak olduğunu ifade etti.

Toplantıda, benzer olayların bir daha yaşanmaması için neler yapılması gerektiği konusunda değerlendirmeler yapılacağını kaydeden Taçoy, “Bununla biz bundan 4 yıl önce yeniden yüz yüze geldik, sanki da bıraktığımız yerden başlamış gibi bir hava var” dedi.

Pek çok çalışmanın Kaymakamlık tarafından başlatıldığını kaydeden Taçoy,  insanların yaşadığı sorunların en erken zamanda giderilmesi için çalışacaklarını belirtti.

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy’un başkanlık ettiği toplantıya, Merkez Kaymakamı Salih Gökpınar, Lefkoşa Kaymakamı Alkan Değirmencioğlu, LTB Belediye Başkanı Mehmet Harmancı,  Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı’nı temsilen Çevre Dairesi Müdürü Hasibe Kusetoğulları, Maliye Bakanlığı Müdürü Erkan Okandan, Lefkoşa Polis Müdürü Barbaros Savaşçı,  İtfaiye Müdürü Aysın Özkıraç, Sivil Savunma Başkanı Yardımcısı Hakan Büyükçulha, Temel Sağlık Dairesi Müdürü Emine Güllüelli, Meteoroloji Dairesi Müdürü Raif İlker Buran ve Orman Dairesi Müdürü Cemil Karzaoğlu katıldı.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.