1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAK MISINIZ?
SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAK MISINIZ?

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAK MISINIZ?

Akmina Travel Direktörü İsmail Abidin’e soruluyor

A+A-

Akmina Travel şirketi, Med View Homes şirketinden satın aldığı aracı halen üzerine çevirmemekte ısrar ediyor. Söz konusu araca gelen cezaları da kabul etmeyen Akmine Travel, Med View Homes şirketi direktörünü zor durumda bırakıyor. Akmina Travel Direktörü İsmail Abidin’e soruyoruz


Med View Homes şirketinin 2007 yılında Akmina Travel Şirketi’ne sattığı araçla ilgili sorun sürüyor. Aracı 6 yıl önce Akmina Travel Şirketi’ne satan Med View Homes direktörü, aracı sattığı tarihte araç devir formunu imzalamayarak aracı devralmaması nedeniyle adına yağan trafik cezaları ile adeta boğuşuyor. Aracı sattığı tarihte araç devir formunu da imzalayıp Akmina Travel isimli şirkete veren Med View Homes direktörü, cezalar yağmaya başlayınca, aracı satın alan şirketin cezalarını ödememekte ısrar etmesi üzerine zor günler yaşıyor.

Med View Homes şirketi direktörü, Akmina Travel Şirketi Direktörü İsmail Abidin’e çağrıda bulunarak, araç devir formasını imzalamasını ve gelen cezaları kabul etmesini istedi.

Med View Homes Şirketi direktörü, Akmina Travel Şirketi direktörü İsmail Abidin’e şu soruları da yöneltti:

1. 2007 yılında aldığınız ancak araç devir formunu kaybettiğinizi söyleyerek 2009 ile 20012 yıllarında avukatımız aracılığıyla imzalı yeni bir araç formunun gönderilmesine rağmen neden devir işlemlerini yapmadınız?

2. Dost dediğiniz Med View Homes şirketi direktörünün size itimat etmesine rağmen neden halen onu mağdur duruma sokmayı sürdürüyorsunuz?

3. 2007 yılında Med View Homes’tan aldığınız ancak 2009 ile 2012 yılları arasında avukat aracılığıyla gönderilen imzalı araç formlarının 7 gün içerisinde neden imzalamadınız? Siz böyle davranmakla suç işlemiş olmuyor musunuz? Bu haksızlığı ortadan kaldırmak için üzerinize düşen görevi neden halen yapmamakta ısrar ediyorsunuz?

4. Daha önce Muhabir’e yaptığınız açıklamada “Med View Homes direktörü ile aramızdaki güven ilişkisinden dolayı araç devir işlemleri konusunda esnek davrandık. Biz dostuz ve aramızda güven ilişkisi var. Ben üzerime düşeni yaptım. Ancak Ali Bey ehliyetini gidip teslim etti. Etmeseydi bir şeyler yapılabilirdi” demekle başkalarını da suça teşvik etmiş olmuyor musunuz? Siz Akmina Travel Şirketi’ni böyle mi yönetiyorsunuz?

5. Akmina Travel Şirketi’ne gelen cezaların 12’sinin 6’sını Med View Homes’un eski çalışanı imzalayarak almış ve İsmail Abidin’e göndermiştir. Gerekirse Med View Homes eski çalışanının akrabanız olduğunu ve adını da açıklamaya hazırız.

6. 7 ceza tebliği İsmail Abidin’in akrabası olan avukat vasıtasıyla İsmail Abidin’e gönderilmişti. Ancak tebliğlerin avukat vasıtasıyla gönderilmesine rağmen, Akmina Travel Şirketi’nin cezaları ödememesi üzerine Med View Homes direktörü 320 ceza puanı ile karşı karşıya kaldı.

Star Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.