1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SUÇ ORTAĞI ARANIYOR
SUÇ ORTAĞI ARANIYOR

SUÇ ORTAĞI ARANIYOR

Oben Çelik’in Ercan’a bıraktığı arabasını tornavida ile çalıştırarak çaldığı iddia edilen Erkan Bayandursun’un yalnız olmadığı anlaşıldı.

A+A-

Oben Çelik’in Ercan Havaalanı yakınlarında yol kenarına park ettiği aracını tornavida ile çalıştırarak çaldığı ileri sürülen Erkan Bayandursun hakkındaki soruşturma devam ediyor. Polis suçla ilgili bir kişiyi daha ararken zanlı dün ek süre talebi ile yeniden Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.

Duruşmada zanlı hakkındaki iddiaları aktaran polis, zanlı Erkan Bayandursun’un 17 Ağustos – 8 Eylül tarihleri arasında Ercan Havaalanı yakınlarında yol kenarında park halinde bulunan Oben Çelik’e ait Honda Civic marka aracı çaldığı gerekçesi ile tutuklandığını söyledi.

Polis, zanlının aracın sağ ön kapı kolunu tornavida ile kırıp yine tornavida ile çalıştırdıktan sonra sahibinden izinsiz aldığını söyledi. Polis, zanlının ayrıca araç içerisinde bulunan Black Decker marka tamir seti, Outdoor Dizayn marka kamp sandalyesini çaldığını ifade etti.

Polis, mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın henüz tamamlanmadığını, zanlının aracı çalmadığına ve bir başka şahıstan satın aldığına dair iddiada bulunduğunu belirterek, zanlının ifadesinde belirttiği şahsa henüz ulaşılamadığını söyledi. Polis, soruşturmanın devam ettiğini, kamera kayıtlarının incelenmesinin sürdüğünü belirterek, zanlının 3 gün daha poliste tutuklu kalmasını talep etti. Mahkeme talebi kabul etti.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.