1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ŞÜPHELİ HAREKETLERİ ELE VERDİ!
ŞÜPHELİ HAREKETLERİ ELE VERDİ!

ŞÜPHELİ HAREKETLERİ ELE VERDİ!

Yolcu da sürücü de tutuklu!

A+A-

Trafik kontrolünde durdurulan Humphrey C. Nyamrunda ve araçta yolcu olarak bulunan Cengiz Köklüoğlu’nu şüpheli hareketleri tutuklattı.

Devrim DEMİR 

Uyuşturucu madde etkisi altında araç kullanan ve Gazimağusa istikametinden Lefkoşa’ya doğru seyrederken, Demirhan çemberi yakınlarında polis kontrolü için durdurulan Humphrey C. Nyamrunda ve araçta yolcu olarak bulunan Cengiz Köklüoğlu’nun şüpheli hareketleri üzerine polis hem zanlılar üzerinde hem de araçta arama gerçekleştirdi.

Yapılan arama sonucu, Humphrey C. Nyamrunda’nın kullanımındaki KK 676 plakalı araçta paspas üzerinde 1 adet içinde uyuşturucu kalıntısı bulunan ucu yanık sarma sigara, torpido gözünde ise iki ayrı kâğıda sarılı 5 gram ağırlığında bonzai ele geçirildi.

Narkotik polisi tarafından sorgulama amaçlı gözaltına alınan zanlılar, dün tutukluluk talebiyle Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılarak aleyhlerine 1’er gün tutukluk emri alındı.

Bugün yeniden mahkemeye çıkarılacaklar 

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Fadıl Metin, zanlıların önceki akşam trafik polis ekiplerinin kontrolleri sırasında tutuklandıklarını anlattı.

Zanlı Humphrey C. Nyamrunda ve araçta yolcu olarak bulunan Cengiz Köklüoğlu’nun şüpheli hareketleri sonucu arabada arama yapıldığını ve 5 gram bonzai ele geçirildiğini ifade eden Metin soruşturmanın yeni başladığını söyledi.

Metin, zanlılar aleyhindeki soruşturmanın selameti açısından 1’er gün tutuklu kalmalarını talep etti.

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.