1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ŞÜPHELİ HAREKETLERİ SONRASI ÜZERİ ARANINCA...
ŞÜPHELİ HAREKETLERİ SONRASI ÜZERİ ARANINCA...

ŞÜPHELİ HAREKETLERİ SONRASI ÜZERİ ARANINCA...

Şüpheli hareketleri yakalattı

A+A-

 

Daha önceden uyuşturucu suçu ile ilgili olarak hüküm giyen zanlı Nihat Arbak’ın, Mağusa Kaleiçi’nde şüpheli olarak görülmesi sonrasında polis tarafından yapılan aramada üzerinde 6 gram uyuşturucu ele geçirildi

Mağusa Kaleiçi’nde polis tarafından şüpheli olarak görülen ve üzeri aranan Nihat Arbak’ın üzerinden 6 gr Sentetik Cannabionoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde çıktı. “Kanunsuz uyuşturucu madde alma” ve “Kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu” suçlamasıyla dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı Arbak, tahkikat maksatları bakımından 3 gün süreyle poliste tutuklu kalacak.

BİR KİŞİ ARANIYOR…

Meselenin tahkikat memuru Hüseyin Özdesoy, 1 Eylül tarihinde, daha önceden uyuşturucu suçu ile ilgili olarak hüküm giyen zanlı Nihat Arbak’ın şüpheli olarak görüldüğünü belirtti. Şüphe üzerine durdurulan zanlı Arbak’ın üzerinde arama yapıldığını belirten Özdesoy, zanlının tasarrufunda 2 paket halinde toplam 6 gr ağırlığında uyuşturucu olduğuna inanılan maddelerin bulunduğunu açıkladı.

Zanlı Arbak’ın gönüllü ifade vererek suçunu kabul ettiğini belirten Özdesoy, Arbak’ın konu maddeleri alan kişinin ismen tespit edildiğini ve arandığını söyledi. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın yeni başladığını belirten Özdesoy, zanlının 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Ayşen Toroslu, zanlı Nihat Arbak’ın tahkikat maksatları bakımından 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

 

Halkın Sesi

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.