1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ŞÜPHELİ İSİMLER POLİSTE!
ŞÜPHELİ İSİMLER POLİSTE!

ŞÜPHELİ İSİMLER POLİSTE!

Şüpheli isimler poliste

A+A-

Lefkoşa’da Kermiya çemberinin karşısında bulunan ve Hüseyin Zabite ait Zabit Route Off Licence isimli işyeri, dün sabaha karşı saat 04.10’da kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından 9 el ateş edilerek kurşunlandı. Kurşunlanma sonucu dükkanın ön cephesindeki cam ve kapı hasar gördü.

Diyalog muhabirine konuşan, işyerinin sahibi Hüseyin Zabit, 3 hafta önce arabasının yakılmasından sonra, ekmek teknesinin kurşunlanması karşısında şok olduğunu söyledi.

Can güvenliğim kalmadı

Hüseyin Zabit, “Bu işin içinde kimler var bilmiyorum ama birden fazla olduklarını tahmin ediyorum. Şüphelendiğim şahıslar var tabi ki. Önce arabama zarar verdiler şimdi ise dükkanıma. Can güvenliğimiz kalmadı, benim bir ailem var, çocuklarım var. Burada olan müşterilerime veya arkadaşlarıma da bir zarar gelebilirdi’’ diye konuştu.

Ateş edilen arabayı biliyorum

Kurşunlanma olayından hem maddi hem de manevi olarak zarar gördüğünü ifade eden Zabit, görgü tanığının olmadığını ve kurşun sesini duyanların polise haber verdiğini kaydetti.

Dükkandaki kamera kayıtlarına polis ile birlikte baktıklarını belirten Zabit, arabadan ateş edenleri göremediklerini fakat arabayı tanıdığını sözlerine ekledi.

Cezalarını adalet versin

Olay hakkında şüphelendiği isimleri polise bildirdiğini aktaran Zabit, bugüne bazı kişilerle ufak tefek husumeti bulunduğunu fakat kimsenin canına kastedecek derecede düşmanlık beslemediğini da anlattı. Polisin başlattığı soruşturmanın selameti açısından konuyla ilgili fazla konuşmayacağını belirten Zabit, tek arzusunun olayın faili ya da faillerinin bir an önce yakalanarak adalete teslim edilmesi olduğnu belirtti.

Polis seferber oldu

Kermiya’da sabahın ilk ışıklarıyla birlikte yankılanan silah seslerinden sonra olay yerine gelen güvenlik güçleri, kurşunlanan işyeri ve çevresinde geniş çaplı bir inceleme başlattı. Kurşunlama hakkında birçok bölge sakininin ifadesine başvuran polis, olay yerinden de çok sayıda emare topladı.

Polis ipuçlarının peşine düştü

Zabit Route Off Licence isimli işyerinin güvenlik kamerası görüntülerinin incelenmesi ve işletme sahibi Hüseyin Zabit’in ifadesinden sonra polis, olayın faillerini ve söz konusu olayın gerçekleştirildiği silahın bulunması için ülke genelinde araştırma başlattı.

Faillere ulaşılması an meselesi

Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturmanın devam ettiği ve eşkalleri belirlenen faillere ulaşmasının an meselesi olduğu öğrenildi.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.