1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SÜRPRİZ AYRILIK!
SÜRPRİZ AYRILIK!

SÜRPRİZ AYRILIK!

Kararı basından öğrendi!

A+A-

YDP Lefkoşa Belediye Başkanını Mehmet Ünal Bay olarak değiştirdi, Altuncuoğlu kararı basından öğrendiğini söyledi
Yeniden Doğuş Partisi (YDP) Lefkoşa Belediye Başkan adayı Kemal Altuncuoğlu’nun yerine Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ünal Bay’ı aday göstermeye karar verdiğini duyurdu.

YDP’den yapılan açıklamaya göre, önceki akşam yapılan MYK toplantısından sonra konuşan Genel Başkan Erhan Arıklı şunları söyledi:

“Kemal Altuncuoğlu çok değerli bir şahıs. Lefkoşa için heyecanı var, projeleri var. Ama bir türlü parti ile uyumlu çalışma ortamı oluşturulamadı. MYK’mız da dün akşam toplanarak konuyu değerlendirdi ve aday değişikliğine karar verdi.”  

Altuncuoğlu: Siyasi etikten uzak…

YDP Lefkoşa Belediye Başkan Adaylığından alındığı açıklanan Kemal Altuncuoğlu, konuyu basından öğrendiğini belirterek “YDP’yi yönetenler ve YDP’nin başındakiler siyasetten zerre kadar anlamıyorlar. Dere geçilirken at değiştirilmeyeceğini bilmiyorlar. Siyasi etikten de bir haberler. Böyle bir durumu bize bildirmek yerine, basına bildirmelerini siz değerli kamuoyunun takdirine bırakıyoruz” dedi.

Altuncuoğlu, “ciddiyetten uzak bu durumu sergileyen” YDP ile de hukuksal alanda mücadeleyi sürdüreceğini belirtti. Altuncuoğlu, ilk günden bu güne YDP yetkilileri ile hiçbir uyumsuz duruma düşmediklerini, her adımı istişare ettiklerini dile getirerek, “Şahsım ve ekibim bu saatten sonra YDP ile asla bir arada olamaz. Lefkoşa için ise hayallerimizden vazgeçmiş değiliz. Bu konudaki kararımızı ileriki günlerde vereceğiz” dedi.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.