1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SÜRÜCÜYÜ FAR PARÇALARI YAKALATTI
SÜRÜCÜYÜ FAR PARÇALARI YAKALATTI

SÜRÜCÜYÜ FAR PARÇALARI YAKALATTI

Sürücüyü far parçaları yakalattı

A+A-

Lefkoşa’da dün sabah saat 05.00 sıralarında park halindeki bir otomobile çarpıp kaçan arazi aracının sürücüsü, polisin başarılı takibi sonucu yakalandı

Mehmet KARA

Başkent Lefkoşa’da, park halindeki araçlara çarpıp polisi beklemeden olay yerini terk etmek adeta moda haline geldi. Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen olayın bir benzeri, dün sabah saatlerinde de yaşandı.

Ortaköy bölgesinde, saat 05.00 sıralarında bir araç sürücü, iddiaya göre yol kenarında park halinde bulunan bir otomobile çarptı, ardından arkasına bakmadan olay yerini terk etti.

Sabah saatlerinde park halindeki aracının büyük çapta zarar gördüğünü fark eden kazazede, vakit kaybetmeden durumu polise bildirdi.

Polis far parçalarını delil olarak topladı

İhbar üzerine Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Şube ekipleri, olay yerine giderek inceleme yaptı.

Trafik Şube Tahkikat Amiri Mehmet Özatılgan ve ekibi, kazada çarpmanın etkisiyle kırılan aracın far parçalarını delil olarak topladı. Parçaları birleştiren polis ekipleri, kent genelinde hasarlı araçları incelemeye başladı.

Ekiplerinin başarılı çalışması sonucu sürücü ile konu araç kısa bir sürede tespit edildi. Sürücü hakkında yasal işlem yapıldı.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.