1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TAHLİL SONUCU BEKLENİYOR
TAHLİL SONUCU BEKLENİYOR

TAHLİL SONUCU BEKLENİYOR

Tahlil sonucu bekleniyor

A+A-

Hırsızlık yaptıkları şüphesi ile araçlarında arama yapılan ve tasarruflarında yaklaşık 25 gram uyuşturucu bulunan 3 zanlı, 5 gün daha tutuklu kalacak

Girne’de hırsızlık suçları ile ilgili operasyon kapsamında uyuşturucu madde tasarruf ettikleri tespit edilerek tutuklanan Haruna Sa Daura, Auwal Ahmad Dangıwa ve Umar Shehu Sani dün ek tutukluluk talebi ile yeniden Girne’de mahkemeye çıkarıldı. Duruşmada zanlılar hakkındaki iddiaları aktaran polis,Haruna Sa Daura, Auwal Ahmad Dangıwa ve Umar Shehu Sani’nin 15 Mart tarihinde Girne’de gerçekleştirilen operasyonda tutuklandığını anlattı. Polis, zanlıların işledikleri sirkat suçundan arandıklarını ve saat 16.15 raddelerinde Girne’de tespit edildiklerini söyledi. Polis, Auwal Ahmad Dangıwa’nın kullanımındaki kiralık araçta yapılan aramada, 4 gram bonzai, Haruna Sa Daura’nın üzerinde ise yarım gram esrar bulunduğunu söyledi. Yapılan sorgulamada aynı gün Umar Shehu Sani’nin de Girne’de tespit edildiğini ifade eden polis, Sani’nin üzerinde yapılan aramada ise bir buçuk gram bonzai bulunduğunu kaydetti.

Mahkeme emri ile evleri arandı
Polis, alınan mahkeme emri ile zanlıların Girne’de kaldıkları evde yapılan aramada, elbise dolabının içinde 20 gram bonzai, üzerinde uyuşturucu kalıntısı bulunan 1 adet hassas terazi bulduklarını belirtti. Zanlıların yapılan sorgulamada gönüllü ifade verdiğini söyleyen polis, soruşturmanın devam ettiğini söyledi. Bulunan emarelerin analize gönderildiğini belirten polis, sonuçların henüz çıkmadığını belirterek zanlıların soruşturma amaçlı 5’şer gün daha tutuklu kalmaları talebinde bulundu. Talebi değerlendiren mahkeme zanlılar hakkında 5 gün ek tutukluluk kararı verdi.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.