1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TAKIM RÜYA, BAŞKANLIK KÂBUS
TAKIM RÜYA, BAŞKANLIK KÂBUS

TAKIM RÜYA, BAŞKANLIK KÂBUS

Şampiyon olması bile Yenicami’de başkan adayının çıkmasına yeterli olamıyor

A+A-

Takım rüya, başkanlık kâbus

Şampiyon olması bile Yenicami’de başkan adayının çıkmasına yeterli olamıyor. 28 Mayıs Çarşamba günü yapılması planlanan genel kurul toplantısı başkan adayının çıkmaması nedeni ile 2 Haziran Pazartesi gününe ertelendi.

Süper Lig’de 30 yıl aradan sonra şampiyon olan Başkentin köklü camiası Yenicami’de mutlu günler geride kaldı. 28 Mayıs Çarşamba günü yapılması planlanan genel kurul toplantısı başkan adayının çıkmaması nedeni ile 2 Haziran Pazartesi gününe ertelendi.

Süper Ligden bu sezon düşen Gençlik Gücü ve play-out karşılaşmaları sonunda ligde kalma başarısını gösteren Serdarlı’da başkan ve yönetim kurullarının ilk genel kurul toplantılarında seçilmesi sonrasında Yenicami’de yaşanan belirsizlik camiada can sıkıyor.

Küçük doğrudan reddetti

Yenicami Kulüp Başkanı Bülent Avcan’ın görev süresi dolmadan başkanlık koltuğunu devretmek istemesi sonunda yöneticiler Enver Kahveciler ve Gökhan Necipoğlu’na kulüp başkanlığı için teklif yapılmış her iki isim de sessiz kalınca bu kez eski başkanlardan Ahmet Küçük ismi ile temasa geçilmişti. Fakat Ahmet Küçük, Kahveciler ve Necipoğlu’nun aksine başkanlığı hiç düşünmediğini açık bir şekilde ifade ederek kendisine bağlanan umutları yok etmişti.

Yenicami’de son yıllarda gidilen yapılanmada en büyük desteği veren iş adamı Abdullah Uluçhan’ın yeni sezonda daha sınırlı oranda destek vereceğini çeşitli ortamlarda ima etmesinin ardından kulüpte başkanlık görevine soyunmanın bir o kadar daha zorlaştığı tahmin ediliyor.

Yalnız bırakılan Uluçhan, desteği azaltıyor

Abdullah Uluçhan’ın 30 yıl aradan sonra gelen şampiyonlukta harcanan 1.7 milyon TL’nin yaklaşık 1.5 milyon TL’sine yakın harcama yapması ve çoğu zaman yalnız bırakılması neticesinde bu sezon daha az oranda destek vermeye yöneltti.

Bu sezon vereceği desteği ciddi azaltmayı düşünen Uluçhan’ın 250 bin TL’lik katkı sözü verdiği ifade ediliyor.

Bu durumu çok iyi bilen ve son yıllarda Abdullah Uluçhan ile birlikte çalışan Enver Kahveciler ve Gökhan Necipoğlu ise mali kaynak yaratabilme adına sıkıntı yaşayabileceklerinden ötürü kararsızlıklarını sürdürüyorlar.

Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.