1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TALAT’IN KORUMA POLİSİ KIZKARDEŞİNİ EVDEN ATTIRDI
TALAT’IN KORUMA POLİSİ KIZKARDEŞİNİ EVDEN ATTIRDI

TALAT’IN KORUMA POLİSİ KIZKARDEŞİNİ EVDEN ATTIRDI

Poliste yaşanmakta olan kriz ve kaos Polisleri de derinden etkiliyor;

A+A-

 

Polis Genel Müdür Vekili Pervin Gürler’in Asaletinin verilmemesi sonrasında Poliste yaşanmakta olan kriz ve kaos Polisleri de derinden etkiliyor.

tala.jpg

Polis Genel Müdürü mevkisine atanmadığı takdirde, 1’inci yardımcı olarak dört yılını dolduracak ve otomatikman emekliye sevk edilecek olan Pervin Gürler’in Asaleti ile ilgili hükümetin inadı devam ederken, yaşanan kaos nedeni ile polis yaşadığı huzursuzluğun bedelini halktan çıkartmaya çalıştığı öne sürülüyor.

Uzun süredir Londra’da yaşayan ve KKTC’ye kesin dönüş yapmak isteyen Nermin Nalbant, annesine ikamet etmesi için geçici olarak verdiği evden Mehmetali Talat’ın koruma Polisi olan kardeşinin isteği ile Polis tarafından zorla evden dışarı atıldı.

Annesi ile birlikte kalabileceğini de ifade eden Nermin Nalbant, Polis olan kardeşinin isteği üzerine evden zorla dışarı atılırken, kalacak bir evi olmaması nedeniyle zor durumda kaldı.

KESİN DÖNÜŞ YAPTIM AMA

Nermin Nalbant yaptığı açıklamada, ben uzun yıllardır Londra’da yaşıyorum. Artık ülkeme kesin dönüş yaparak geri kalan ömrümü kendi yurdumda geçirmek istiyorum. Bu nedenle 5 Haziran’da KKTC’ye geldim. Kesin dönüş yapmayı hep düşündüğüm için Kermiya’da Şehit Salih Cibir sokağında kardeşim Nedim Nalbant ile birer ev aldık. Kardeşimin evi ile benim satın aldığım eve çok yakındır. Annemin kalacak yeri olmadığı için evimde kalması için ona geçici olarak izin verdim dedi.

POLİS KOÇANLI EVİMDEN BENİ ZORLA DIŞARI ATTI

Nermin Nalbant açıklamasına devamla Londra’dan KKTC’ye geldiğim zaman kayınvalidemin evinde kalmaya başladım. Ancak kayınvalidem KKTC’ye geleceğini ve evi boşaltmam gerektiğini söyleyince evi boşaltma hazırlığına başladım. Annemin yanına giderek birlikte kalabileceğimizi söyledim. Annem, Polis olan kardeşim Nedim’in aramızda evin yapımı esnasında yaşanan alacak verecek nedeni ile kendisinde kalmamı istemediğini ve evi terk etmemi istedi. Bende evimde kalmak istediğimi evin benim olduğunu ve yıllardır bir kuruş para talep etmeden iznim ile evde kaldığını söyleyerek kızım ile evimde kalacağımı dile getirdim. Ancak Polis gelerek beni koçanlı evimden kızım ile zorla dışarı attı ifadesinde bulundu.

İYİLİK YAP DEDİLER BENİ KAPIDIŞARI ETTİLER

Bir kadın başıma kızım ile ben buralarda ne yapabilirim. Ev benim ve kira sözleşmemiz, herhangi bir yazılı anlaşmamız annem ile olmadığı halde Polis beni dışarı atıyor. Bu yasalar nasıl yasadır ki, kadını korumaz. Annen seni istemez diyen Polis ev sahibi olan beni evden zorla dışarı atar diyen Nermin Nalbant, kardeşim Mehmetali Talat’ın koruma Polisi olduğu için Polis taraf tutarak kendi evimden beni zorla dışarı çıkartır. İyilik yap denize at diyorlar. Ben iyilik yaptım beni kapı dışarı ettiler. Ben şimdi kime güveneyim. Kesin dönüş yaptığıma mı yoksa kendi evimden Polis zoru ile atılmamı üzüleyim dedi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.