1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TARİHTE BİR İLK!
TARİHTE BİR İLK!

TARİHTE BİR İLK!

Yeni başkan Karaman...

A+A-

Dış Basın Birliği Başkanı Arslan Mengüç’ün rahatsızlanıp tedavi için yurtdışına gitmesi üzerine boş kalan bu göreve ikinci başkan Züleyha Karaman getirildi.

Dış Basın Birliği’nden yapılan açıklamaya göre, 1992 yılında Kurulan Dış Basın Birliği’nde tarihinde ilk kez bir kadın başkan görev almış oldu.

Dış Basın Birliği Yönetim Kurulu bugün Kıbrıs Postası gazetesinde yaptığı toplantıda Karaman’ın başkanlığını oybirliğiyle onaylarken, yedek üye Burhan Canbaz  da Örgütlenme Sekreteri oldu. Ömer Bilge İkinci Başkan görevine getirilirken, Arslan Mengüç yedek üye olarak Yönetim Kurulu’ndaki yerini korudu.

Yönetim Kurulu toplantısında Arslan Mengüç için yardım kampanyası başlatma kararı da alındı ve yeni dönem ile ilgili projeler görüşüldü.

Dış Basın Birliği’nin tadil edilmiş Yönetim Kurulu listesi şöyle:

Başkan Züleyha Karaman; İkinci Başkan Ömer Bilge;  Genel Sekreter Rasıh Reşat; Dış İlişkiler Sekreteri Selim Sayarı; Örgütlenme Sekreteri Burhan Canbaz; Mali Sekreter Taner Gönül; Eğitim Sekreteri Fevzi Tanpınar ve yedek üyeler Mesut Günsev ile Arslan Mengüç.

Disiplin Kurulu Teoman Turan ve Raşit Özgür; Denetleme Kurulu Emir Ersoy ve Yurdagül Beyoğlu; Yüksek İstişare Kurulu Genel Sekreteri Hüseyin Turan; Türkiye Gazeteciler Federasyonu Temsilcisi Hüseyin Turan ve Züleyha Karaman; Basın Kartı Komisyonu Üyesi de Fevzi Tanpınar.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.