1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TARLADA DURABİLDİ
TARLADA DURABİLDİ

TARLADA DURABİLDİ

Tarlada durabildi

A+A-

25 yaşındaki kadın sürücü, direksiyon hakimiyetini kaybederek orta jefüşü aştı ve karşı şeride geçti

Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa-Lefkoşa anayolu üzerinde Pirhan yakınlarında dün sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 25 yaşındaki Zerrin Türkoğlu isimli sürücü yaralandı.
Kazada, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç önce refüjü aşarak karşın şeride ardından ise tarlaya savrularak 5 takla attı.


Polisten alınan bilgiye göre kaza saat 10.00 sıralarında Gazimağusa-Lefkoşa anayolu üzerinde bulunan Pirhan köyü yakınlarında meydana geldi.


Yönetimindeki JG 122 plakalı aracı ile Lefkoşa istikametine doğru seyreden Zerrin Türkoğlu, direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu aracıyla beraber önce refüjü aşarak karşı şeride geçti ardından ise tarlaya savruldu.

Tarlada 5 takla attı
Tarla içerisinde 5 takla atan araç yan yatır şekilde dururken, araç sürücüsü Zerrin Türkoğlu olay yerine çağrılan ambulans ile yaralı vaziyette Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralının durumunun iyi olduğu belirtilirken, kazayı tanık olan ve aracın durumunu gören vatandaşlar, “gerçekten ucuz atlattı, verilmiş sadakası vardı” yorumunu yaptı. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.