1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TAŞYAPI BASIN TOPLANTISI DÜZENLEDİ
TAŞYAPI BASIN TOPLANTISI DÜZENLEDİ

TAŞYAPI BASIN TOPLANTISI DÜZENLEDİ

Ercan Havaalanı ihalesini kazanan, T&T Havalimanı İşletmeleri yetkilileri, bugün basın toplantısı düzenleyerek, Ercan Havaalanı’ndaki gelişmeler ile ilgili bilgi verdi.

A+A-

Ercan Havaalanı ihalesini kazanan,  T&T Havalimanı İşletmeleri yetkilileri,  bugün basın toplantısı düzenleyerek, Ercan Havaalanı’ndaki gelişmeler ile ilgili bilgi verdi.

Şu sıralar devam eden basın toplantısında, Taşyapı Direktörü Emrullah Turanlı şunları kaydetti;

“Ercan Havaalanı ihalesini rekor fiyatla aldık, 4 yıllık süre dolmadan 150 bin metre kare  havaalanını yapıp sizlere teslim edeceğiz. Şüpheniz olmasın,  bu bizim vazifemiz. Neye imza attığımızı biliyoruz”

“Biz vakıf değil, ticari işletmeyiz. Ercan Havalanı’nda, otobüsçülere de taksicilere de hizmet vereceğiz, verdiğimiz hizmetin bedelini alacağız. Bana hizmet ver bedelini alma olmaz, hizmetin karşılığını alacağız. Taksileri kimin kullandığını bile belli değil.”

Bu arada Taşyapı Direktörü Emrullah Turanlı’nın agresif tavırları basın mensuplarının tepkisine neden oldu. Turanlı’yı daha sakin olmaya davet eden basın mensuplarına, Turanlı, “Özür dilierim, napabilirim, benim yapım bu” yanıtını verdi.

 

Kaynak: Yenidüzen

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.