1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TATAR, “OCAK’TA VERİLEN EN AZ 100 TL MAAŞ ARTIŞI TEMMUZ'DA YENİDEN YAPILACAK”
TATAR, “OCAK’TA VERİLEN EN AZ 100 TL MAAŞ ARTIŞI TEMMUZ'DA YENİDEN YAPILACAK”

TATAR, “OCAK’TA VERİLEN EN AZ 100 TL MAAŞ ARTIŞI TEMMUZ'DA YENİDEN YAPILACAK”

MALİYE BAKANI ERSİN TATAR, KAMU-İŞ BAŞKAN VE YÖNETİCİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

A+A-

TATAR, “OCAK’TA  VERİLEN EN AZ 100 TL MAAŞ ARTIŞI UYGULAMASI TEMMUZ AYINDA YENİDEN YAPILACAK”

Maliye Bakanı Ersin Tatar Kamu-İş sendikası yetkilileriyle ile bir araya geldi.

Bakanlıkta gerçekleşen görüşmede Bakan Tatar, Kamu-İş Genel Başkanı Sami Dilek, Sendika Genel Sekreteri Erdoğan Özkan ve sendika danışmanı Hasan Değirmencioğlu ile bir araya geldi.

DİLEK

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Kamu-İş Başkanı Sami Dilek görüşmede yaptığı konuşmada, son zamanlarda gündeme gelen toplu iş sözleşmesi ile ilgili sorunların masaya yatırıldığını ve bu sorunların görüşüldüğünü ifade ederek, yeni sözleşme imzalanması yönünde de Bakan Tatar’la görüş birliğine vardıklarını ifade etti.

Kamu-İş Başkanı Dilek, “Sendikamız ve çalışanların sorunlarının görüşüldüğü ziyarette Bakan Tatar bizlere çözüm önerileri konusundaki fikirlerini sundu ve bizler de yeni sözleşme imzalanması için bakan Tatar’dan destek istedik. Sıkıntılarımızın çözülmesi için bize yardımcı olan ve çalışanların haklarına destek veren Bakan Tatar’a teşekkür ediyoruz” dedi.

TATAR: “TEMMUZ’DA EN AZ 100 TL MAAŞ ARTIŞI VERİLECEK”

Maliye Bakanı Ersin Tatar ise, çalışanların sıkıntılarına çözüm bulmak için destek olacağını ve bakanlık bünyesindeki sorunların ortadan kaldırılacağı söyledi.

Maliye Bakanı Ersin Tatar, Ocak 2013’te verilen en az 100 TL maaş artışı uygulamasını Temmuz ayında yeniden yapacaklarını ifade etti.

Tatar, “Kamu-İş başkan ve yöneticileri ile olduğu gibi diğer sendikaların başkan ve yöneticileri ile de sık sık görüşme yapıyorum. Diyalog yolumuz herkese açıktır ve çalışanların haklarına destek vermek, sıkıntılarına çözüm bulmak için bürokratlarımla birlikte elimizden geleni yapıyoruz.” dedi.

Tatar, görüşmede Ocak 2013’te verilen en az 100 TL maaş artışının, Temmuz 2013’te de devam ettirilmesi ve verilmesi ile ilgili müdürlere gerekli çalışmaları yapmaları için talimat verdiğini ifade ettiğini, verilecek artışlarla birlikte en düşük maaş alan çalışanlara yaklaşık yüzde 10’luk bir artış yapılmış olacağını kaydetti.

 

Kaynak: TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.