1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TATİL SÜRESİ UZADI!
TATİL SÜRESİ UZADI!

TATİL SÜRESİ UZADI!

2 ay cezaevinde!

A+A-

Eğlenmek için Kıbrıs’a gelen ve havaalanında 5 gram uyuşturucu ile yakalanan Mehmet Özdemir’in tatil süresi uzadı

Melin DOBRAN

Türkiye’den Kuzey Kıbrıs’a tatile gelen ve Ercan Havaalanı’nda üzerinde 5 gram uyuşturucu madde ile yakalanarak tutuklanan zanlı Mehmet Özdemir hakkındaki karar dün Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesi heyeti tarafından açıklandı. Başkan Ömer Güran ve Yargıçlar Gökhan Asafoğulları, Meltem Dündar'dan oluşan Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesi heyetinin oy birliği ile vermiş olduğu kararı Başkan Güran açıkladı.

Güran, kararda sanık Mehmet Özdemir lehine ve aleyhine olan olguları değerlendirdiklerini, işlemiş olduğu suçun ciddi ve yaygın suçlardan olduğunu belirterek bu tür suçlara hoş görü ile yaklaşılamayacağını belirti.

Başkan Ömer Güran, sanığın suçunu kabul edip adaletin erken tecellisine katkı koyması ve ülkesinden uzakta cezasını çekecek olmasını lehine hafifletici sebep olarak değerlendirdiklerini söyledi. Başkan Ömer Güran, sanığı suçlu bulup mahkûm ettikleri kanunsuz uyuşturucu madde ithal ve tasarruf davalarından 2 ay hapis cezasına çarptırdıklarını açıkladı. Eğlenmek için geldiği Kuzey Kıbrıs’ta uyuşturucu ile yakalanan ve yargılanarak hapse mahkum olan sanık mahkemede oldukça üzgündü.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.