1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TATİLLERİNİ CEZAEVİNDE GEÇİRECEKLER
TATİLLERİNİ CEZAEVİNDE GEÇİRECEKLER

TATİLLERİNİ CEZAEVİNDE GEÇİRECEKLER

Tatillerini cezaevinde geçirecekler

A+A-

Ercan Havaalanı'ndan iki günlüğüne ülkeye giriş yapan ve uyuşturucu ile yakalanan iki turist, yargılanmak üzere cezaevine gönderildi

Emine UYSAL

Ercan Havaalanı'ndan giriş yapan ve tasarruflarında 18 adet uyuşturucu hap bulunan İsmail Sargın ve Sacide Korkman isimli iki turist, yargılanmak üzere cezaevine gönderildi.

"Kanunsuz uyuşturucu hap ithal ve tasarrufu" suçlamasıyla gözaltına alınan iki zanlı, dün Lefkoşa Kaza Mahkemesi'ne çıkarıldı.

Kıdemli Yargıç Tacan Reynar'ın huzurunda görüşülen davada, KKTC Başsavcılığı adına savcı yardımcısı Aysın Bilgin, tanık olarak Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü'nde görev yapan polis memuru Cemal Ramiz’i dinletti.

Mahkemede yeminli şahadet veren Ramiz, 29 Eylül'de Ercan Havaalanı'ndan KKTC'ye giriş yapan zanlı İsmail Sargın'ın siyah renk çantası.içinde narkotik köpeği Zeyna'nın tepki vermesi üzerine bir buçuk gram hintkeneviri ve 18 adet MDMA (extacy) türü uyuşturucu hap bulunduğunu belirtti.

Tahkikatın tamamlandığını söyleyen Ramiz, zanlıların mahkemenin uygun göreceği teminata bağlanmasını talep etti.

Kıdemli Yargıç Tacan Reynar, zanlıların bir ayı aşmamak üzere hükümsüz tutuklu olarak Merkezi Cezaevi’ne gönderilmesine emir verdi.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.