1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TECAVÜZCÜ SANIK DAVALARINI TUTUKLU BEKLEYECEK!
TECAVÜZCÜ SANIK DAVALARINI TUTUKLU BEKLEYECEK!

TECAVÜZCÜ SANIK DAVALARINI TUTUKLU BEKLEYECEK!

Hem tecavüz etti hem de öldüresiye dövdü!

A+A-

Ayrıldığı kız arkadaşının evine zorla girerek tecavüz edip öldüresiye dövmekle suçlanan Hakan Bürgül aleyhindeki soruşturma tamamlandı.

Devrim DEMİR

Girne’ye bağlı Boğazköy’de hafta sonu eski kız arkadaşının kaldığı eve zorla giren ve A.A.’ya bir tokat attıktan sonra tecavüz eden Hakan Bürgül aleyhindeki soruşturma tamamlandı.

Bürgül aleyhinde alınan 3 günlük tutukluluk süresi dolarken, teminat talebiyle dün yeniden Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Yargıç Mesut Mesutoğlu, zanlının davaları görüşülünceye kadar 2 ayı geçmeyecek şekilde cezaevine gönderilmesine karar verdi.

Soruşturma tamamlandı

Girne Polis Müdürlüğü’ne bağlı Boğaz Polis Karakolunda görevli polis memuru İlyas Korkmaz, A.A.’nın şikâyeti üzerine Hakan Bürgül soruşturma başlattıklarını, zanlıyı “Cinsel tecavüz, mülke tecavüz, zorla alıkoyma ve darp” suçlarından tutukladıklarını belirtti.

Korkmaz, kadının acil serviste ve daha sonra da kadın doğum uzmanı tarafından muayene edildiğini ve vücudunun birçok yerinde darp izleri ve bacak aralarında morluklar olduğunu ve rapor temin edildiğini söyledi.

Polis, soruşturmanın tamamlandığını ifade ederek zanlının yargılanıncaya kadar 2 ayı geçmeyecek şekilde cezaevine gönderilmesine karar verdi.

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.