1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TEKNECİK’TE ARIZA
TEKNECİK’TE ARIZA

TEKNECİK’TE ARIZA

Sabaha kadar tüm bölgelere dönüşümlü olarak elektrik verilecek

A+A-

Teknecik’teki dizel santrallerin orta gerilim kesicisinde öğleden sonra meydana gelen arızanın giderilmesi için çalışmalar sürüyor.

Arıza giderilene kadar vatandaşların mağdur olmaması için yarın sabaha kadar tüm bölgelere dönüşümlü olarak elektrik verilecek.

Teknecik’teki arıza ve elektrik kesintileriyle ilgili son durumu BRT’ye aktaran Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu (KIB-TEK) Genel Müdürü Gürcan Erdoğan, Teknecik’teki dizel santrallerin orta gerilim kesicisinde meydana gelen arızanın giderilmesi için çalışmalar sürdüğünü söyledi.

Erdoğan, Teknecik’teki arıza giderilinceye kadar vatandaşların mağdur olmaması için elektriklerin sabah kadar tüm bölgelere dönüşümlü olarak verileceğini açıkladı.

Erdoğan, vatandaşların elektrik kesintileriyle ilgili 6000 960 numaralı çağrı merkezinden bilgi alabileceğini de açıkladı.

İKİ KIB-TEK ÇALIŞANI ZEHİRLENDİ

Öte yandan Teknecik Dizel Santral gruplarının birinde öğleden sonra meydana gelen kesici patlaması sırasında olay yerinde olan iki KIB-TEK çalışanı yoğun karbonmonoksit gazına maruz kalarak zehirlendi.

Çalışanlar, hastanede ayakta yapılan müdahalenin ardından taburcu oldular.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.