1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TELEFONDA KIZIMIN ÇIĞLIKLARINI DİNLETTİ!
TELEFONDA KIZIMIN ÇIĞLIKLARINI DİNLETTİ!

TELEFONDA KIZIMIN ÇIĞLIKLARINI DİNLETTİ!

''Kızını dövmekten zevk alıyorum''

A+A-

Lefkoşa’da 13 Nisan 2011’de yatak odasında ölü bulunan Şükran Sadrazam’ın, kocası Çetin Sadrazam tarafından zehirlenerek ve boğularak öldürüldüğü iddiasıyla ilgili cinayet davasının Ağır Ceza Mahkemesi’ne havale edilebilmesi için yapılması gereken ilk tahkikat duruşması (PI) dün başladı.

Duruşmanın ilk tanığı ise cinayete kurban giden Şükran Sadrazam’ın babası Muzaffer Tekin’di. Tekin, verdiği şahadette, bir gün Çetin Sadrazam’ın telefon açarak kızı Şükran Sadrazamın çığlıklarını dinlettiğini ve daha sonra da kendisine “kızını dövmekten zevk alıyorum” dediğini söyledi

“Taammüden cinayetten yarılanacak”
Lefkoşa Kaza Mahkemesi Ceza Davaları Yargıcı Gökhan Asafoğulları’nın huzurunda görüşülen duruşmada, iddia makamı Başsavcılık adına Savcı Damla Güçlü hazır bulunurken, sanık Çetin Sadrazam’ı, Avukat Emre Kadri, Avukat Özgü Özyiğit ve Avukat Ali Hidayet savundu.

Yargıç Gökhan Asafoğulları, ilk olarak sanık Sadrazam’a yargılanacağı “taammüden adam öldürme”, “adam öldürme”, “ciddi darp”, “yasak olan ilaç ithal etmek, bulundurmak ve kullanmak” suçlarıyla ilgili davaları izah etti. Daha sonra iddia makamı ilk tanığını çağırdı. İlk tanık cinayete kurban giden Şükran Sadrazam’ın babası Muzaffer Tekin oldu.

İlk zamanlar çok güzel ilişkileri vardı
Yeminli şahadetine başlayan Tekin, kızıyla sanığın 1999 yılı şubat ayında evlendiklerini söyledi. İlk yıllar sanığın Elektrik Kurumu’nda çalıştığını ve ilişkilerinin çok güzel olduğunu belirten Tekin, sanığın kurumdan ayrıldıktan sonra yavaş yavaş anlaşmazlıkların başladığını kaydetti.

Kızı ve sanığın bir süre İngiltere’ye yerleştiklerini, oradan yeniden KKTC’ye dönüp burada yaşamaya başladıklarını, sonra Güney Kıbrıs’a yerleşmeye karar verdiklerini ve oraya geçtiklerini anlatan Tekin, kızının ve sanığın KKTC’de çeklerle ilgili davalık durumları olduğu için güneye kaçak geçtiklerini söyledi.

Kızımın telefonda çığlıklarını duydum
Baba Muzaffer Tekin, sanık ve kızının güneye yerleştikten sonra sorunların giderek büyüdüğünü ve sanığın kızına aşırı şiddet kullandığını öğrendiğini belirtti. Sanığın bir gün kendisini aradığını ve kızının çığlıklarını telefonda kendisine dinlettiğini; kızını pantolon kemeriyle dövdüğünü öğrendiğini anlatan Tekin, kısa bir süre sonra, sanığın yine KKTC’ye kaçak geçerek evlerine geldiğini ve kendisine “kızını dövmekten zevk alıyorum” dediğini söyledi.

30 Eylül’de devam edecek
İddia makamının ilk tanığı olan Muzaffer Tekin’in şahadetini tamamlamasının ardından yargıç Gökhan Asafoğulları, ilk tahkikat duruşmasına ve yeni tanığın dinlenmesine 30 Eylül günü kaldığı yerden devam edilmesine karar verdi.

 

Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.